- 18 Haziran 2022
- 21
- 18
- 30
- Konu Sahibi ceydahatun
İyi bir spor salonunda iyi bir fitness egitmeniyle kas ağırlığını arttirabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim kızkardeşim 35 kilo yıllardır hep böyle zayıf. Sadece hamile kalınca kilo aldı azıcık o da 42 ye falan anca çıkmıştı. Şimdi çocuğu 3 yaşında. Bi de onun peşinde koşmaktan hepten zap zayıf düştü eridi artık kasları erimeye başladı lütfen bi çare bilen yok mu nolur yardım edin. Sadece tek bi ilaç kilo aldırmıştı o da ıraktan bi kız arkadaşım getirmişti işte doğumda aldığı kilolar gidince onu biraz kullanıp gene kilo almıştı ama onu da verdi. Denemediğimiz yol kalmadı pekmez bebe bisk.falan demeyin gözünüzü seveyim en hızlı yol en kesin çözüm lazım bize NOLUR YARDIM EDİNNNN
Kızlar benim kızkardeşim 35 kilo yıllardır hep böyle zayıf. Sadece hamile kalınca kilo aldı azıcık o da 42 ye falan anca çıkmıştı. Şimdi çocuğu 3 yaşında. Bi de onun peşinde koşmaktan hepten zap zayıf düştü eridi artık kasları erimeye başladı lütfen bi çare bilen yok mu nolur yardım edin. Sadece tek bi ilaç kilo aldırmıştı o da ıraktan bi kız arkadaşım getirmişti işte doğumda aldığı kilolar gidince onu biraz kullanıp gene kilo almıştı ama onu da verdi. Denemediğimiz yol kalmadı pekmez bebe bisk.falan demeyin gözünüzü seveyim en hızlı yol en kesin çözüm lazım bize NOLUR YARDIM EDİNNNN
Slm bende uzun yillardir hep 42 kg kaldim 2cocugum oldu kg alamiyordum bu tamamen stres ve morelle alakali bence hergun duzenli olarak yatmadan bi muz yedim benim istahimi acti erken menepoza girip regl kesilince kg almaya basladim ve suan 61 kg yumKızlar benim kızkardeşim 35 kilo yıllardır hep böyle zayıf. Sadece hamile kalınca kilo aldı azıcık o da 42 ye falan anca çıkmıştı. Şimdi çocuğu 3 yaşında. Bi de onun peşinde koşmaktan hepten zap zayıf düştü eridi artık kasları erimeye başladı lütfen bi çare bilen yok mu nolur yardım edin. Sadece tek bi ilaç kilo aldırmıştı o da ıraktan bi kız arkadaşım getirmişti işte doğumda aldığı kilolar gidince onu biraz kullanıp gene kilo almıştı ama onu da verdi. Denemediğimiz yol kalmadı pekmez bebe bisk.falan demeyin gözünüzü seveyim en hızlı yol en kesin çözüm lazım bize NOLUR YARDIM EDİNNNN
Canm slm ıraka dewamli giden eşmin arkadaslari var .istersen yardimci olurum.en kisa zamanda.Kızlar benim kızkardeşim 35 kilo yıllardır hep böyle zayıf. Sadece hamile kalınca kilo aldı azıcık o da 42 ye falan anca çıkmıştı. Şimdi çocuğu 3 yaşında. Bi de onun peşinde koşmaktan hepten zap zayıf düştü eridi artık kasları erimeye başladı lütfen bi çare bilen yok mu nolur yardım edin. Sadece tek bi ilaç kilo aldırmıştı o da ıraktan bi kız arkadaşım getirmişti işte doğumda aldığı kilolar gidince onu biraz kullanıp gene kilo almıştı ama onu da verdi. Denemediğimiz yol kalmadı pekmez bebe bisk.falan demeyin gözünüzü seveyim en hızlı yol en kesin çözüm lazım bize NOLUR YARDIM EDİNNNN
Canm ben sana yazmistim istersen yardimci olurum.Allah rızası için kim ne biliyorsa yardım etsin
Herbalife alıp içebilir ben onunla kilo aldımKızlar benim kızkardeşim 35 kilo yıllardır hep böyle zayıf. Sadece hamile kalınca kilo aldı azıcık o da 42 ye falan anca çıkmıştı. Şimdi çocuğu 3 yaşında. Bi de onun peşinde koşmaktan hepten zap zayıf düştü eridi artık kasları erimeye başladı lütfen bi çare bilen yok mu nolur yardım edin. Sadece tek bi ilaç kilo aldırmıştı o da ıraktan bi kız arkadaşım getirmişti işte doğumda aldığı kilolar gidince onu biraz kullanıp gene kilo almıştı ama onu da verdi. Denemediğimiz yol kalmadı pekmez bebe bisk.falan demeyin gözünüzü seveyim en hızlı yol en kesin çözüm lazım bize NOLUR YARDIM EDİNNNN
ırak hapını kullanmayın o çok zararlı. ben sipraktin şurup içiyorum inanılmaz iştah açıyor ama uyku da yaparYok hayır diyet listesi veriyolar ne yese almıyo kilo zaten iştahı yok durumları da kötü yani o ıraktan gelen ilaç gibi bişey lazım bize onu içince su içse yarıyodu resmen deli gibi iştahı vardı gücü kuvveti yerine gelmişti
Böyle yol göstermek istemem ama antidepresanlar gercekten kilo aldiriyor.Tabi antidepresan kullanacak bir rahatsizligi varsa depresyon anksiyete panik atak gibi doktor kontrolunde kullanabilir.Kızlar benim kızkardeşim 35 kilo yıllardır hep böyle zayıf. Sadece hamile kalınca kilo aldı azıcık o da 42 ye falan anca çıkmıştı. Şimdi çocuğu 3 yaşında. Bi de onun peşinde koşmaktan hepten zap zayıf düştü eridi artık kasları erimeye başladı lütfen bi çare bilen yok mu nolur yardım edin. Sadece tek bi ilaç kilo aldırmıştı o da ıraktan bi kız arkadaşım getirmişti işte doğumda aldığı kilolar gidince onu biraz kullanıp gene kilo almıştı ama onu da verdi. Denemediğimiz yol kalmadı pekmez bebe bisk.falan demeyin gözünüzü seveyim en hızlı yol en kesin çözüm lazım bize NOLUR YARDIM EDİNNNN
Çocuk peşine koşturmaktan kilo verdim diyenleri anlamıyorum zaten benim de 2 çocuğum var hep ayaktayım ama tıkınmaya her zaman zaman bulunuyor beaBelli ki kardeşiniz biraz titiz,pimpirikli,çocuk yüzünden bu kadar hareketli olduğuna göre.Önce zihnen evhamlı halinden kurtulması lazım.Özellikle akşam saatlerinde yiyecek,ara öğün yapmayacak(metabolizmayı hızlandırır),yemek listesi mutlaka karbonhidrat türü şeyler içerecek(Beyaz ekmek,ekmek içi,popaça,kek gibi)...Yemeğin peşine tatlıyı gömecek.Yemediği için midesi küçülmüştür,bu dediğim şeyleri yapabilmesi için de midesini büyütmesi lazım.Onun için de kola,gazoz gibi asitli şeyler tüketecek.Kilo almanın en kolay yolu,aburcubur tüketmektir(bağımlılık yapar)...
Merhaba keçi boynuzu pekmezi var eczanelerde bulabilirsiniz denedinizmi kilo aldırıyor iştah açıyorKızlar benim kızkardeşim 35 kilo yıllardır hep böyle zayıf. Sadece hamile kalınca kilo aldı azıcık o da 42 ye falan anca çıkmıştı. Şimdi çocuğu 3 yaşında. Bi de onun peşinde koşmaktan hepten zap zayıf düştü eridi artık kasları erimeye başladı lütfen bi çare bilen yok mu nolur yardım edin. Sadece tek bi ilaç kilo aldırmıştı o da ıraktan bi kız arkadaşım getirmişti işte doğumda aldığı kilolar gidince onu biraz kullanıp gene kilo almıştı ama onu da verdi. Denemediğimiz yol kalmadı pekmez bebe bisk.falan demeyin gözünüzü seveyim en hızlı yol en kesin çözüm lazım bize NOLUR YARDIM EDİNNNN