- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
o sipagetti bolonyenyez glutensiz miydi peki?Yine bir "nickname" E uygun konu. :))))
Yine pilav yemeye niyetliyseniz, zaten sizi kimse tutamaz.
Ha bana sorarsan ben yemezdim.
O sos bolonez değil; napolitan. Bildiğin glutenli makarna. Ama pilav kadar ucuz değil!o sipagetti bolonyenyez glutensiz miydi peki?
Herkesin makarnasi kendine... demis ucuzu soslu napolitan.O sos bolonez değil; napolitan. Bildiğin glutenli makarna. Ama pilav kadar ucuz değil!
E. Benim gluten alerjim yok. Kolum kalçam yersiz yağ depolamıyor.Herkesin makarnasi kendine... demis ucuzu soslu napolitan.
Glutesniz papardelle olmazsa ne ise yararki.
Du bi dakka...Bunu yazan ucan spagetti canavari mi yoksa....E. Benim gluten alerjim yok. Kolum kalçam yersiz yağ depolamıyor.
Sonuç olarak, mis gibi durum durum buğdayından spagetti Napolitanomu buldum mu yerim. Ha arada yüzüme gözüme bulaştırdığım da olur yani.
Mesajını şimdi okudum da,ben yapardım. Ama ondan geçmeden...Yani her şeyi unutup sen başkasıyla olduğunda ya da bu yükü artık kandırabileceğini anladığında mı? Hepsini okumadım ama sarılmak,sığınmak,yanında olmak farklı birşey olsa gerek. Bence birşey kaybetmezsin. Belki onda da sen varsındır... Tecrübeli,bildiğin... Dene derim,sana baktığında gözleri ışıl ışılsa...Artik ayni adam degil
Ayni ruh degil
Ayni kalip degilse
Ama sesini duydugunda
kalbin agriyorsa
nefesin tutuluyorsa
bu sevgi midir?
Eyvahlar olsun demeden
Korkmadan aglamadan
Usanmadan sevebilir misin?
KAdere inat
Onunla sevisebilir misin?
Ya hissetmezsen?
Ya yari yolda kalirsan?
Ya ulasamazsan?
Olmeden yasamayi
Yasamadan olmeyi
bilebilir misin?
Mesajını şimdi okudum da,ben yapardım. Ama ondan geçmeden...Yani her şeyi unutup sen başkasıyla olduğunda ya da bu yükü artık kandırabileceğini anladığında mı? Hepsini okumadım ama sarılmak,sığınmak,yanında olmak farklı birşey olsa gerek. Bence birşey kaybetmezsin. Belki onda da sen varsındır... Tecrübeli,bildiğin... Dene derim,sana baktığında gözleri ışıl ışılsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?