- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
O tatli hatirayi kurcalamak istyorum.Tatli bir hatira olarak kalmasini yeglerdim.
Sizin orada durumlar ne?
Ayni dusunce... ama eger bu yasta iliskileri idare edemezsek ne zaman edecegiz.dertsiz başıma dert aramazdım heralde.
Duymak istedigim bir cevap... Ama boyle seyler yatirim ister.Kötü bir ortak mazi yoksa, neden olmasın derim ben.?
Hoş olabilirr
Ergen değilsiniz neticede.
Ex olamadi ki ...Platonikti.Ex ten next olmaz der yoluma bakardım
Denemekten zarar çıkmaz o zaman bence onun duyguları şuan ne yönde peki bunu biliyo musunEx olamadi ki ...Platonikti.
Beni tanimiyor bile! Cevap vermesi bile mucize. Adamcagz ne dusundu kimbilir!Denemekten zarar çıkmaz o zaman bence onun duyguları şuan ne yönde peki bunu biliyo musun
Ama her ilişki yatırım ister.Duymak istedigim bir cevap... Ama boyle seyler yatirim ister.
Tesekkur alinti icin de benim arapcam yok, anlayamadim. Genclik neden uzuntu getirsin wow severim ben gencligi guzelligi, cok iyi seyler genclik guzellik dinamizm ama eksik tabi.''Sizdeki gençlik katiyen gidecek. Eğer siz daire-i meşrûada kalmazsanız, o gençlik zâyi olup başınıza hem dünyada, hem kabirde, hem âhirette kendi lezzetinden çok ziyâde belâlar ve elemler getirecek''
Bu cümleler geldi aklıma '' Adonis olmuş dedeniz'' etiketini görünce..
Cok dogru soylediniz, cok dogru.Ama her ilişki yatırım ister.
Buna gücün yoksa, risk alamam dersen hiç başlama. Üzülürsün sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?