öncelikle uzun süre diye afaki bi süre dolanmasın ortalıkta adı konsun, ne kadar süre?
ona göre sayılı gün der kendini avutursun ama 3-5 ay falan diceklerse zaten sorun çıkması kaçınılmaz
bence nasıl olacak diye kurgulayarak kendinizi doldurmayın.salı günü gelecekler,bakalım ancak onlar gelince eşime ufaktan ağızlarını aratırım ne kadar kalacaklarına dair 3-5 ay derlerse kesin cinnet geçiririm( birde adamla ilk karşılaşmada sahte de olsa gülümsemek elini öpmek hoşgeldiniz demek Allahım çok zor olacak benim için...
bunca yıl gelmemişler iyi güzel hoş. 3-5 ay bıle olsa dişini azıcık sık derim. heee ama rol de yapmana gerek yok. sırıtarak hosgeldınız babcım falan demene gerek yok. gayet ciddi mesafeli hosgeldınız dersin elini sıkarsın olur bıter.
zaten fazla yüz bulmasınlar senden, hem astarını ısterler, hemde cok ıyı agırlayınca mazallah ayakları alışıverir.
kayınvalidenide ev işlerine vs karıstırma. bıseye karısmak ısterse, bızım 7 yıllık duzenımız bu, boyle de devam edıcez, memnunuz halimizden dersin olay bıter.
bizde gittik canım onların memleketlerine kayınvalidenin türkçesi iyideğil zaten öyle düzene karışacak kapasitesi de yok,öyle düzenden,yemekten falan hiç anlamaz o yüzden karışacağını sanmıyorum ama şanslı kadın kayınpeder prenses gibi davranıyor kadına,zaten kayınvalide yerine kendini çok akıllı sanan kayınpeder karışır eminim:))Bir de bunların yemek düzeni falan çok farklı bizden,sebze yemeği falan sevmezler mesela sabah öğle akşam pilav et,ben sebzeyi çok yaparım çocuklarım için,valla nerden baksam zor bir süreç olacak(Tek dileğim kısa süreliğine gelmiş olsunlar en azından katlanılabilir bir süre olsun bu:))
bak senden birkaç konu üstte başka bir konu var;eşimin ailesi hergün bizde diye :)
sayılı zaman çabuk geçer..
öncelikle umarim uzun süre kalmazlar açikcasi evimde 3yada 5 ay kimseyi istemem sevdiği insanlar bile olsa düzenim allak bullak olur.sen sabirli ol normal davran ne çok sicak ol ne de çok soğuk.bazi şeyleri duymazdan görmezden gel sayili gün çabuk geçer canim belki 2 hafta kalip giderler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?