- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 41
- Konu Sahibi SaskinAnne
2011 yılında eşimle birbirimizi çok severek evlenmistik
Başından beri hep çocuğum olsun istedim ama olmadı
Bu döneme bir myom ameliyatı, rahim filmi, yıllarca hap iğne tedavisi, bir aşılama sigdirdim sonuç negatif
Sorun sebensiz infertilite
En son tüp bebek yapalım dedi doktorum tamam dedik
ilk tüp denemem 3 embriyo transfer edildi ve 10.gün idrar testinde pozitif gördüm
Ellerim titredi o nasıl heyecan anlatamam
Sonrası bir sürü test hepsi pozitif ama silik
12.gün yaptırmam gereken beta hcg yi 11.gün yaptırdım ve sonuç 23
Doktor düşük dedi yarın tekrar yaptır 30 olmasi lazim yaptırdim ve Ertesi gün 30
Ama ümitsiz değer düşük 3 gun sonra yaptır dedi 15.gun 76 çıktı nedense ikiye zor katlamis
Ümit kırıldı bizde sonra iki günde bir yaptırdım
17.gun 182
19.gun 552
22.gun 1000 üstü çıktı
Ohh bebeğim vardı hamileydim
7. Hafta başında randevu vardı gittik ultrasonda bebek küçük kalp atışı yoktu düşük tehlikesi vardı hastaneye yattim
7+2 de kalp atışı oluşmuş ama zayıfmis taburcu oldum 4 gün sonra gel dedi gel dediği gün gittik bebek zayıf kalp atışı yavas bu böyle 3 hafta devam etti en son alalım dedi 1 hafta daha bekleyelim kalbi Yavasta olsa atiyor Allahtan umut kesilmez dedim tamam dedi
O son kontrolden 1 gün sonra kanama başladı bulunduğum yerdeki devlet hastanesine geldik yatış yaptılar bebegin kalp atisi var kese normal ama kalp atışı zayıf rahim ve kese içinde kanama baslamis bebek geride kalmış acil kürtaj dendi
Bana suni sancı verip rahim ağzını acacaklarmis düşük başlatıp kürtaj yapilacakmis ben bu kadar acıya nasıl dayanirim dedim kendi doktoruma gittik hemen
Ilk kontrol ve sabah 8 de kürtaj dedi
Son gecemi geçirdim mercimegim ile ve sabah onu ameliyathanede bıraktım
Yıllar sonra gelen mucizem 11.haftada bıraktı beni
Sonrası çok ağrım vardi
Ağrım yüzünden bana rahat ol diyen kadına ben bebegimi kaybettim birde ağrı çekiyorum ağrı kesici verin bana demişim
Birde asagida bebeğim öldü benim ben ona bakamadim diye aglamisim
Rabbim yeniden nasip eder insaallah yavrumu da bana doğduğu şekli ile cennette gösterir
Uzun yazdım biraz kusura bakmayın sadece çok Üzgünüm yokluğuna nasıl alisacagim diye düşünüyorum
Rabbim tüm melek annelerine sabır versin
Başından beri hep çocuğum olsun istedim ama olmadı
Bu döneme bir myom ameliyatı, rahim filmi, yıllarca hap iğne tedavisi, bir aşılama sigdirdim sonuç negatif
Sorun sebensiz infertilite
En son tüp bebek yapalım dedi doktorum tamam dedik
ilk tüp denemem 3 embriyo transfer edildi ve 10.gün idrar testinde pozitif gördüm
Ellerim titredi o nasıl heyecan anlatamam
Sonrası bir sürü test hepsi pozitif ama silik
12.gün yaptırmam gereken beta hcg yi 11.gün yaptırdım ve sonuç 23
Doktor düşük dedi yarın tekrar yaptır 30 olmasi lazim yaptırdim ve Ertesi gün 30
Ama ümitsiz değer düşük 3 gun sonra yaptır dedi 15.gun 76 çıktı nedense ikiye zor katlamis
Ümit kırıldı bizde sonra iki günde bir yaptırdım
17.gun 182
19.gun 552
22.gun 1000 üstü çıktı
Ohh bebeğim vardı hamileydim
7. Hafta başında randevu vardı gittik ultrasonda bebek küçük kalp atışı yoktu düşük tehlikesi vardı hastaneye yattim
7+2 de kalp atışı oluşmuş ama zayıfmis taburcu oldum 4 gün sonra gel dedi gel dediği gün gittik bebek zayıf kalp atışı yavas bu böyle 3 hafta devam etti en son alalım dedi 1 hafta daha bekleyelim kalbi Yavasta olsa atiyor Allahtan umut kesilmez dedim tamam dedi
O son kontrolden 1 gün sonra kanama başladı bulunduğum yerdeki devlet hastanesine geldik yatış yaptılar bebegin kalp atisi var kese normal ama kalp atışı zayıf rahim ve kese içinde kanama baslamis bebek geride kalmış acil kürtaj dendi
Bana suni sancı verip rahim ağzını acacaklarmis düşük başlatıp kürtaj yapilacakmis ben bu kadar acıya nasıl dayanirim dedim kendi doktoruma gittik hemen
Ilk kontrol ve sabah 8 de kürtaj dedi
Son gecemi geçirdim mercimegim ile ve sabah onu ameliyathanede bıraktım
Yıllar sonra gelen mucizem 11.haftada bıraktı beni
Sonrası çok ağrım vardi
Ağrım yüzünden bana rahat ol diyen kadına ben bebegimi kaybettim birde ağrı çekiyorum ağrı kesici verin bana demişim
Birde asagida bebeğim öldü benim ben ona bakamadim diye aglamisim
Rabbim yeniden nasip eder insaallah yavrumu da bana doğduğu şekli ile cennette gösterir
Uzun yazdım biraz kusura bakmayın sadece çok Üzgünüm yokluğuna nasıl alisacagim diye düşünüyorum
Rabbim tüm melek annelerine sabır versin