yiler iyilikleri ile, ktler ktlkleri ile anlr

Kör ölür,badem göz olur ; hesabı .Bari ağlamaları ,dövünmeleri abartmadan yapsalar.Acaba bu tip insanlar hatalarını biliyor da,çevrelerine karşı,günah mı çıkarıyorlar?

vişne bu tipler günah çıkarmıyorda.. sanki riyakârlık gibi geliyor bana
iyi akşamlar

seninde gönlüne sağlık dimağ iyiler iyilikleri ile anılıyor diğerleri önemli değil canım

bencede düzen üyle yaratılmışki zıt kutuplar birbirini çeker mutlaka iki insandan biri diğerinden farklı oluyor evliliklerde bile...insan değeri yaşarken bilmeli bence sahipken malesef öyle olmuyor eğer ağlamalar gerçekse sonradan değer anlaşılıyor....

kıymet bilmes insanlardan korusun bizi allahım sevdiklerimiz çevremzdekiler hele en yakınlarımız olmasın bu kdr bencil ve kendini beğenmiş.... sevdiklerimizin arkasından vicdanımız rahat olsun en azından gidenin arkasından dökülen yalan gözyaşım olmasın içim huzurlu olsun bu bana yeter böyleleriyle karşılaştırmasın rabbim beni bir anda çok ters bi nisan olabilirim çünkü...
ablacım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
bence adam ölmekle kurtulmuş :)))

Amcanin kiymetini esi bilememis maalesef,ama o iyilik ettikleri her zaman güzelliklerle anacaklar onu...elimizdekilerin kiymetini bazen sevdiklerimizi kaybettikten sonra anliyoruz,ama bu tip insanlar,hic birseyden memnun olmayan,bencil,hayati sadece istekleri dogrultusunda kendi ekseni etrafinda gören insanlar,ona deger verenleri yitirselerde anlamazlar,onlardan vicdan beklemek imkansizdir,tam tersine anlatirkende kendi iyiliklerini,ki olmayan ön plana cikarip,kötülüklerini kuldan gizlerler,hic düsünmezler ki bu dünyanin öbür tarafida var,acaba orada yaptiklariyla yüz yüze gelmeyi hic düsünmezler mi?Allah"tan rahmet diliyorum amcaya...Ablacim sevgilerimi ve saygilarimi yolluyorum...

daha ne denilebilirki...

çatlak ne güzel dile getirmişsin duygularını teşekkürler kuzum
putzie sanada paylaşman teşekkürler canım

İyi huyuyla ve yaptığı iyiliklerle anılmak kadar güzel şey yoktur herhalde kkdostum .Umarım bizlerde böyle anılırız .Sevgiyle öpüyorum .

lereenim bizler böyle anılacağız eminim ben.ne mutlu bize iyi günler canım

X