Yıldönümü hediyesi?

Kemal Tancada deri cuzdan ve kemer takimi almistim ben esime cok guzrl bi bak bakalim bide matrasin deri cuzdani vardi uzerine ismini isliyorlat cok orjinal duruyor onada bak derim internetten
2555_11615_R4.png
2555_11616_R4.png

Samsunda cocanat adında hediyelik dükkan var. İnstagramda görmüştüm. SSanırım jack Daniel bardaklarıda var. İnstagramdan adresine ulaşabilirsiniz

Yıldönümümüze az kaldı martın 10unda tam 1yıl olacak erkek arkadaşıma ne hediye almalıyım kızlar dün sevgililer gününde bana altın kolye almış ben de ona beşiktaş poları almıştım,daha önceden parfumü normal zamanda hediye olarak almıştım aksesuar kullanmadığı içinde saat fln alamıyorum bitek atkı sever kıyafet desen çok zor beğeniyor zevkimiz uyuşmuyor ya şaştım kaldım sizlerden her türlü öneriye açığım,teşekkürler:)
güzel bir fanus içine onu neden sevdiğinin 365 sebebini yaz çikolata da koyabilirsin ama bu notlar yeterli oluyor ilk yıl için en güzel hediyedir bu tecrübeyle sabit:cool:

Kızlar özel isimli viski bardağı ve şişesi (dolu içki içinde tabi) yaptırmaya karar verdım internette bulamadım ya yardım :KK43:

Sormayan valla kzlar ya :21: benim sevgilim de fethyede ben antantlyadaym geçen hafta ayin 10unda doğum günüyydü ve ben 14unde gittim ve ona supriz yaptm kalp seklinde pasta yaptrp resmimizi bastrdm, kalp seklinde kirmizi kagitlari ipe dizip dış kapinin ucuna bagladm çeke çeke gelsin diye, sihirli Bardak yaptrdm . SSupriz yumurtalar hazrladm, ona deri ceket aldm çok iistiyor diye, evi mumlarla ve balonlarla süsledm, kalp seklinde balonlari yukari balon asip iplerini uzatp resimlerimizi asagiya dogru sarkttmm ve resimlern arlarkasna güzel sozler yazdm. Ona dogum ggününe gelemeyecegmi söylemiştim Benimki şoka uğradı tabi cok sevindi. Anlycagniz cok ugrastm bu tavsiyelerim işe yariyablr. Benimkide Beşiktaşlı ve nisanin 6snda yıldönümümüz ve bnde bu kadar seyden sonra iki takim bjkli esofman almayi düşünüyorum biri ona biri kendime:21: bakalm biraz romantik olsun diye yaptm o kadar şeyi inş oda bi süpriz yapar :KK16:tabi pekte sanmiyorum odun ya harbiden :mad::mad::mad::mad::mad:

X