- Konu Sahibi marmalade93
Kemal Tancada deri cuzdan ve kemer takimi almistim ben esime cok guzrl bi bak bakalim bide matrasin deri cuzdani vardi uzerine ismini isliyorlat cok orjinal duruyor onada bak derim internetten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel bir fanus içine onu neden sevdiğinin 365 sebebini yaz çikolata da koyabilirsin ama bu notlar yeterli oluyor ilk yıl için en güzel hediyedir bu tecrübeyle sabitYıldönümümüze az kaldı martın 10unda tam 1yıl olacak erkek arkadaşıma ne hediye almalıyım kızlar dün sevgililer gününde bana altın kolye almış ben de ona beşiktaş poları almıştım,daha önceden parfumü normal zamanda hediye olarak almıştım aksesuar kullanmadığı içinde saat fln alamıyorum bitek atkı sever kıyafet desen çok zor beğeniyor zevkimiz uyuşmuyor ya şaştım kaldım sizlerden her türlü öneriye açığım,teşekkürler:)
Kullanıyor aynen :)sigara kullanıyorsa şık bir tabaka ile şık bir çakmak al.
Aynen o da aklımdaKarikatürünüzü çizdirebilirsin :) ben ilk yıldonumumuzde oyle yapmistim
Çok teşekkür ederim :)Samsunda cocanat adında hediyelik dükkan var. İnstagramda görmüştüm. SSanırım jack Daniel bardaklarıda var. İnstagramdan adresine ulaşabilirsiniz