Yıldönümü hediyesi

yildiz54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
374
265
103
Ne zaman böyle günlere denk gelsem çıkmaza dönüyorum vallahi. İkinci yılımız bitiyor. Üçüncü seneye giricez ama ben her seferinde acaba ne hediye alsam diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir? Gömlek saat parfüm falan önceden aldım zaten.

bende sizin gibiyim şuanda ikinci yılımız bitiyor bizimde. 1 aydan az süre kaldı ne yapıcam bilmiyorum

Hoş vakit gecireceginiz anlamli bigün yeterli olur. Hediye almaniz sart degil zannimca ama siz bilirsiniz:)

Acaba erkeklerde böyle dusunuyormu😏 sevdiği yemekleri yapın müzik eşliğinde dans edin bide ufak bi hediye alın kazak felan

Acaba erkeklerde böyle dusunuyormu😏 sevdiği yemekleri yapın müzik eşliğinde dans edin bide ufak bi hediye alın kazak felan
Ben yaptim yaptim esim anca yemege goturdu cicek aldi bi kac seferde..
Artik yapmayacagim :D esler kafasinda bunlari pek dusunmuyor istisnalar vardir elbet
Ama bizde yok ))

Ben yaptim yaptim esim anca yemege goturdu cicek aldi bi kac seferde..
Artik yapmayacagim :KK70: esler kafasinda bunlari pek dusunmuyor istisnalar vardir elbet
Ama bizde yok ))
Bencede çok nadirdir öyle erkekler 😁 benim eşim sadece yemeğe götürür doğum gününde yıl dönümünde. Bide bana çok saçma geliyo ama kırılma diye götürüyorum diyo herseferinde 😏 adam olsunlarda fazlasında gözümüz yok😁

Ha bide diyorumki hiç çiçek almadın bana . Ne kadar bi çiçek diyo cikariyo parasını veriyo. Kuruyup gidiyo yazık çiçekler dalında güzel diyo parayla ise yarar bisey alirsin diyo :-)

Bencede çok nadirdir öyle erkekler 😁 benim eşim sadece yemeğe götürür doğum gününde yıl dönümünde. Bide bana çok saçma geliyo ama kırılma diye götürüyorum diyo herseferinde 😏 adam olsunlarda fazlasında gözümüz yok😁
Zorla olmuyorki.hediye mevzusunu beceremiyor. Hediyelesmek guzel birsey bence ama zorla olmuyor.mesela gecen magazaya gittik begendigim seyi elimden aldi gitti paketletti geldi nabiyim ben simdi :KK70: ben ona oyle bisey yap demedim.. ama bu yonden kirildigimi biliyor arada.. şapsal dedim guldum ciktim isin icinedn :KK70: gercekten olumlu yonude coktur o yuzden kirilsamda digerlerni buyutmemeye calisiyorum
Ama alsalar ugrassalar ne olurki ya:KK61:

Zorla olmuyorki.hediye mevzusunu beceremiyor. Hediyelesmek guzel birsey bence ama zorla olmuyor.mesela gecen magazaya gittik begendigim seyi elimden aldi gitti paketletti geldi nabiyim ben simdi :KK70: ben ona oyle bisey yap demedim.. ama bu yonden kirildigimi biliyor arada.. şapsal dedim guldum ciktim isin icinedn :KK70: gercekten olumlu yonude coktur o yuzden kirilsamda digerlerni buyutmemeye calisiyorum
Ama alsalar ugrassalar ne olurki ya:KK61:
Malesef cok zor . Dile getirsen birsuru bahane ne bilim begenecekmisin bedeni olacakmı kendin begen alayim iste vs vs... ama biz hepsini biliyoruz :KK64:

Ha bide diyorumki hiç çiçek almadın bana . Ne kadar bi çiçek diyo cikariyo parasını veriyo. Kuruyup gidiyo yazık çiçekler dalında güzel diyo parayla ise yarar bisey alirsin diyo :-)
Valla bizdekilerde boyle sanirim.yok cicege verilen paraya bende aciyorum kurutulmuslari hep sakladim ama daha anlamli seyler olsun isterdim :D

Valla bizimde birlikte geçirdiğimiz 7. sene artık al al al her hediye alındı, parfümü saati vs.vs...
Ben artık komple kıyafet alıyorum geçen sene doğum gününde maviden çok güzel bi hırka aldım dışarda giyebileceği, bu sene mont almayı düşünüyor mesela mont alacağım falan filan, sende öyle bişeyler düşünebilirsin, hırka hep kurtarıcıdır :KK48:

Valla bizdekilerde boyle sanirim.yok cicege verilen paraya bende aciyorum kurutulmuslari hep sakladim ama daha anlamli seyler olsun isterdim :KK70:
Ben cicegede raziyim😂 hiç gormedim cunku hediye felan :mad: neyse ekstra paraya ihtiyacım olduğunda bu çiçek konusunu açıyorum iyi oluo :halay:

Ben cicegede raziyim😂 hiç gormedim cunku hediye felan :mad: neyse ekstra paraya ihtiyacım olduğunda bu çiçek konusunu açıyorum iyi oluo :halay:
:)) miskinlikten uģrasmiyorlar..
Mesela guzel bi anin fotoğrafini cercevelettirmek tablo yapmak
Isimli guzel seyler yaptirmak cok degisik manali seyler olabilir. Estetik ve guzel dusunurum ama maalesef esim boyle dusunmemi sevsede kendinde fazla yok.
Yiyecegi seyleri sunumlari sever cunku onuda benden gordü.. daha ne isterki..
Tatli yemek sunumu olsun sòyle guzel tamamdir..
:D benden biseyler kapti yapar. Ama bu hediye konusu kirici gercrktrn. Bence cok zor birsey degil.ama ugrasmiyorlar. Neyde artik sükür diyelim yetinelim züurt tesellisi :D:mad:

:)) miskinlikten uģrasmiyorlar..
Mesela guzel bi anin fotoğrafini cercevelettirmek tablo yapmak
Isimli guzel seyler yaptirmak cok degisik manali seyler olabilir. Estetik ve guzel dusunurum ama maalesef esim boyle dusunmemi sevsede kendinde fazla yok.
Yiyecegi seyleri sunumlari sever cunku onuda benden gordü.. daha ne isterki..
Tatli yemek sunumu olsun sòyle guzel tamamdir..
:KK70: benden biseyler kapti yapar. Ama bu hediye konusu kirici gercrktrn. Bence cok zor birsey degil.ama ugrasmiyorlar. Neyde artik sükür diyelim yetinelim züurt tesellisi :KK70::mad:
Aynen aynen öyle bi devirdeyizki adam olsunlar yeter modundayiz :sopa:

• Beğen
Reactions: H M
Ne zaman böyle günlere denk gelsem çıkmaza dönüyorum vallahi. İkinci yılımız bitiyor. Üçüncü seneye giricez ama ben her seferinde acaba ne hediye alsam diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir? Gömlek saat parfüm falan önceden aldım zaten.
Ben böyle durumlarda önceden nabzını yoklarım mesela ilk sene çok nargile almak istiyordu ben aldım. 2. Senemizde hafta sonu tatili organize ettim. Bu sene ayakkabı ihtiyacı vardı aldım. Önceden konuştuklarını dinlerseniz bence daha rahat seçersiniz

Back
X