Yıldönümü hediyesi

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
Selam kızlar,

Yıldönümümüz yaklaşıyor ben hala nişanlıma ne hediye alacağımı bulamadım 1.ci yıldönümümüz, ilk olacağı için anlamlı kalıcı bir şey olsun istiyorum .

İnternette biraz baktım yıllardır hep olan aynı şeyler var Ne yapabilirim ne alabilirim farklı fikirleri olan var mı yardımcı olur musunuz

fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var konum taşınmazsa sevinirim

Klasik arabaların birebir küçültülmüş halinin maketini alabilirsiniz
çok severler genelde :)
siyah bi mustang harika olur 67 model :))

Nişanlın ne sever, ilgi alanları nelerdir, çok istediği şeyler var mı, romantik mi, duygusal mı, daha realist biri mi? Biz bunları bilmeden tavsiyede bulunamayız ki. En iyi tanıyan sensin.

Nişanlın ne sever, ilgi alanları nelerdir, çok istediği şeyler var mı, romantik mi, duygusal mı, daha realist biri mi? Biz bunları bilmeden tavsiyede bulunamayız ki. En iyi tanıyan sensin.
aslında eşofman takımı düşündüm hem düğüne de az kaldı ihtiyacı var diye ama basit mi kalır dedim yanına ne ekleyebilirim ki mesela

duygusal romantik .kalıcı kullanışlı şeyleri seviyor

Bence aç kamerayı geç karşısına konuş konuş Gül ağla herşeyi dök onu çok sevdiğini söyle sonrasında da git bi reklamcıya ikinizin fotoğrafını iki kupa bardağına monte et kullanın :)

Ozaman bir maket ağaç al madem romantik
her dalına mini mini mandallarla birliktre çekildiğiniz fotoğraflarınızı tuttur :)

Facebookta birisi varmış, Afrika'da bir ülkeye yerleşmiş bir kadın tek başına ve oradaki çocuklara eğitim verip ilgileniyormuş. Bir köyde. Ve eşim bir keresinde oradaki çocukların bir günlük yemek ihtiyacını karşılayacak miktarı göndermişti, onlar da bana ismimle mutlu yıllar yazan bir kartı tutan çocuğun resmini göndermişlerdi. Çok çok güzel bir hediyeydi. Eşim de hikayeleştirerek verdiği kartlarda anlatmıştı. Şimdi adını hatırlamıyorum kadının, sayfasını beğenmemişim fb de, ama istersen bulabilirim sanırım.

saat al ıkınızın resminin içinde baskılı olanından erkeklerde her çeşit saat kullanılır

Sevgili kitabı var aşkınızı ölümsüzleştirirsiniz hem hem de çok anlamlı.. aşkını yazıyosun anılarını yazıyosun..
Ön ev arka Kapağına ikinizin fotosunu yaptırırsın ben eski nişanlıma doğumgününde öyle bir şey yapmıştım..
ağlayarak okudu neyse
Çok anlamlı düşün derim

erkeklere hediye almak cok zor yaa ben de babama her sene dogum gunu ve babalar gununde kocaman kutu cikolata alıyorum baska bir sey bulamadıgım icin

Arabasi var mi ?
Varsa dikiz ayna susleri var kisiye ozel isim yazdirilabiliyor.
Isminizi yazdirabilirsiniz aynaya sus olarak asabilir..
Araca binen herkes gorsun kiskananlar catlasin

Ben su hediye islerinde her zaman ihtiyaca yonelik seyler almisimdir.
Esofman fikrinize sicak bakiyorum.
Taraftar esofman takimlari var çok guzel.
Onlarla birlikte su dikiz aynasi susu niye olmasin ? pembebogurtlen91

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…