- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
daha önce öyle bişey almıştımKlasik arabaların birebir küçültülmüş halinin maketini alabilirsiniz
çok severler genelde :)
siyah bi mustang harika olur 67 model :))
aslında eşofman takımı düşündüm hem düğüne de az kaldı ihtiyacı var diye ama basit mi kalır dedim yanına ne ekleyebilirim ki meselaNişanlın ne sever, ilgi alanları nelerdir, çok istediği şeyler var mı, romantik mi, duygusal mı, daha realist biri mi? Biz bunları bilmeden tavsiyede bulunamayız ki. En iyi tanıyan sensin.
seri yap :) bitmez kidaha önce öyle bişey almıştım
ama işte öyle aman aman bi düşkünlüğü yok o serilereseri yap :) bitmez ki
koleksiyon başlangıcını yapmışsın devam et
video kısmı olabilir evetBence aç kamerayı geç karşısına konuş konuş Gül ağla herşeyi dök onu çok sevdiğini söyle sonrasında da git bi reklamcıya ikinizin fotoğrafını iki kupa bardağına monte et kullanın :)
Sevgili kitabı var aşkınızı ölümsüzleştirirsiniz hem hem de çok anlamlı.. aşkını yazıyosun anılarını yazıyosun..Selam kızlar,
Yıldönümümüz yaklaşıyor ben hala nişanlıma ne hediye alacağımı bulamadım1.ci yıldönümümüz, ilk olacağı için anlamlı kalıcı bir şey olsun istiyorum .
İnternette biraz baktım yıllardır hep olan aynı şeyler varNe yapabilirim ne alabilirim farklı fikirleri olan var mı yardımcı olur musunuz
fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var konum taşınmazsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?