bikaç kişiden duydum doğruluğunu. ben de çok istedim baktırmayı.sonradan vazgeçtim cesaret edemedim. bana olumsuz bişey dese ben hep başıma gelecek korkusuyla yaşıcam.:18:
bide evlenirken çiftlerin yıldıznamesine bakılıyormuş galiba. tam bi bilgim yok.merak etmiyorum desem yalan olur
pes yani bir kişi bile baktırmamış anlaşılan,bız çocukken annem baktırmış bize,fal değil ama yıldızname eski kıtapı olan bır hocaya,bız 4 kardeş yaşadık denılenleri,açıkcası bulursam yıne baktıormak ıstıyorum,ama gerçekten elinde iyi kıtap olana
Bende çok istiyorum.Duymuştum ama İstanbulda bile bulamıyorlar ben Antalyada nasıl bulayımpes yani bir kişi bile baktırmamış anlaşılan,bız çocukken annem baktırmış bize,fal değil ama yıldızname eski kıtapı olan bır hocaya,bız 4 kardeş yaşadık denılenleri,açıkcası bulursam yıne baktıormak ıstıyorum,ama gerçekten elinde iyi kıtap olana
Hangi şehirdesiniz acabaBaktrmak istedginin kisinin ana adını veriyorsun.
Kitap aciyorlar belli saatleede bakiyorlar.
Bizim burda bi hoca var komsuyla gittik nazar duasi icin konu gecti yildizname kitap fln acarmsnz dedk tm su gun su saatte gelin dedi.parada almıyor gonluden koparsa veriyorsun biz 10 tl verdik.
Ama şimdi gitmedik yildizname baktrmaya cesaret edemedik psikolojimiz bozulur diye.
Bunu her hoca bakmaz ve bakamaz
GebzeHangi şehirdesiniz acaba
Herkese bakıyor mu ? Bizde baktırabilirmiyiz?
Bakıyor evetHerkese bakıyor mu ? Bizde baktırabilirmiyiz?
hoca pek bakmiyor.oyle seylere. bnm arkads baktrcakti hocaya hocada demiski byle seylerle ugrasmiyorum demisti. ama.kimi hocalarda bakiyorben internetten öyle bir baktım ama bir hocaya baktırmak isterim ben de
acaba adresini verebilirmisiniz bizde baktırsak yada telefon numarasını felan