• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldızname

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Birkimse

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2019
66
5
8
34
Arkadaşlar aranızda yıldızname bakan yada baktıran veya bakan hoca tanıyan var mı acaba İnanın çok ihtiyacım var lütfen yardım edin

Fal olmadigini biliyorum yildizname ye kuran üzerinden ve yardım alinarak bakıldığıı duymuştum nasıl bakildiginı araştırin isterseniz sizi kırmak için söylemedim bakıtan arkadaşım sonrası aşırı pişmanlık yasamisti

Fal değildir mi? Yok canım ibadet şekli ne falı tövbe ya bide dua kategorisine açmışsın konuyu hayret bişey

Fal olmadigini biliyorum yildizname ye kuran üzerinden ve yardım alinarak bakıldığıı duymuştum nasıl bakildiginı araştırin isterseniz sizi kırmak için söylemedim bakıtan arkadaşım sonrası aşırı pişmanlık yasamisti
Nasıl bir pişmanlık acaba

Burada çook mübarek birisi var. Bazı evliyaların ruhları ile görüşüyor, daha önceden yaşamış, Her şeyi ona sorarız biz

Ben birini tanıyorum ama 150 euroya bakıyordu, şimdi artmış olabilir fiyatı. İndirim de yapmaz, maddi gücünüz varsa adını verebilirim. Türkiye’den müşteri istemiyor genelde, para konusunda sıkıntı yaşattıkları için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X