yıldıznamenın ne oldugunu bılıyorumAynı şeyler değil fal değildir yıldızname

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yıldıznamenın ne oldugunu bılıyorumAynı şeyler değil fal değildir yıldızname
Kandırılmsya müsait son kişi benimdir herhalde biraz araştırırssnız yıldızname nin bilimsel ilim olduğunu görürsünüzboyle sızın gıbı saf kandırılmaya musaıt ınsanlar var mesela onlar tuzaga bıle cekılebılır bırde her kafadan ses cıkar tartısma gergınlık olur ne gerek var
tum dunya ıcın toplum ıcın genel kabul gormus dogruların dısına cıkılmaz oyuzden yasak
sıze ıyı gecelerKandırılmsya müsait son kişi benimdir herhalde biraz araştırırssnız yıldızname nin bilimsel ilim olduğunu görürsünüz
Çok iy biliyorum merak etmeyıldıznamenın ne oldugunu bılıyorumama sanırım sız tam bılmıyorsunuz
Belki biryerlerde vardır bu ilimle uğraşan diye sordumBabaannem anlatırdı ben pek inanmam gerçi de. Eskiden bu işi bilen, ermiş diyebileceğimiz hocalar varmış. Hatta babamı bebekken ölmekten kurtarmışlar vesaire bu hocalar sayesinde. Hikaye boldur babaannemde. Ha ama şu an senin dediğin tarz hocaların kalmadığını söylüyor; hepsi umut taciri olmuşlar. Böyle çaresiz, darda kalan insanlardan hocalar para falan istemezlermiş eskiden; para isteyen seni kandırır der babaannem ehehe.
Belki biryerlerde vardır bu ilimle uğraşan diye sordum
Yildizname fal değildir. Büyü değildir. Doğum gününe ve saatine göre mizacina bakar. Geleceği bilmez. Ama ehlini bulmak zor arkadaşım.Çok iy biliyorum merak etme
Fal konusu acmak yasak mi ?? 100 tane konu var nerdeyse falla falcilarla ilgili nasil yasak anlamis degilim yildizname diyince ban mi ???? Fal konusu neden banlanmiyor gerck yildizname smdiki gb degl insanlarin elinde oyunck olms evlenecek kisilerin uyumlarina bakmak icin kullanilirdi osmanli zamaninda gaybi yalnizca allah bilir. Yildizname bakiyorum diyenlerin elinde oyuncak olmayinSite içinde dini, fal, büyü konuları açmak yasak yeni olduğunuz için bilmiyorsunuz sanırım etiketledikleri bayan sitenin yönetiminden bu tarz konular açanlar ban yiyor
Merhaba,Fal konusu acmak yasak mi ?? 100 tane konu var nerdeyse falla falcilarla ilgili nasil yasak anlamis degilim yildizname diyince ban mi ???? Fal konusu neden banlanmiyor gerck yildizname smdiki gb degl insanlarin elinde oyunck olms evlenecek kisilerin uyumlarina bakmak icin kullanilirdi osmanli zamaninda gaybi yalnizca allah bilir. Yildizname bakiyorum diyenlerin elinde oyuncak olmayin
Başka tanıdığınız var mı acabaValla annemden ve araştırmalarımdan söyleyeyim pekçok kişi ona gelirdi ve çok da bilirdi hissederdi vs o yüzdende çok kişiyle tanışmıştır kendisi rahmetli oldu bu arada.
Şöyle söyleyeyim bu gerçekten yüzyıllardır olan bişeydir eskiden mısırlılar yıldızlardan geleceği yorumlarlarmış hatta.
Ama ben yıldızname bakıyom diyen herkese inanmayın efemeristen bakıp bakmadığını sorun çünkü gökyüzü haritası olmadan bu yapılamaz.
Kısaca şöyle söyleyeyim 12 burç var hepside gökyüzündeki yıldız ve gezegenleri temsil eder.
Bu yıldızlar ve gezegenler siz doğduğunuzda bir konumda olurlar ve her burcun temsil ettiği evler vardır her ev sizin sağlığınızı,sosyalliğinizi,aşk hayatınızı vs temsil eder.
Ve efemeriste 2050'ye kadar gökyüzündeki yıldızların gezegenlerin konumu bulunur ve hepsinin konumu sizin doğdugunuz konuma göre size etki eder.
Yok olsada zaten bu işte çok dolandırıcı olduğundan tavsiye etmem.Başka tanıdığınız var mı acaba
Siz anlıyor musunuzYok olsada zaten bu işte çok dolandırıcı olduğundan tavsiye etmem.
Ben bakayım sana en iyisi bi ara :)
Gittiniz mi birisineHayırlı günler arkadaşlar..Lütfen ben bi ayrılık yaşadım ayrıldığım kişi ama delirmiş gibiydi,sözlencektik süreç uzadı diye resmen burnumdan getirdi..Çok çabaladım anlamadı sonra bıraktım ben de..Ama ben de garip şeyler oluyordu,korkmalar karanlıkta anneme anneee diye seslene seslene koşuyordum,tuvaletten çıkarken korkuyordum,uykumdan sıçrayarak uyanıyordum,şimdi de onsuz kaldığım için ağlama krizlerim oluyor,saçımı başımı yolasım geliyor,ani sinir patlaması yaşıyorum,sonra diyorum ki ben neden yaşıyorum ki,dağıldım diyorum..Nolursunuz telefondan bakan iyi bir bakımcı biliyor musunuz İstanbulda yaşıyorum.Bikaş kişiye sordum b hoca dedi siz ayrılın diye yapmışlar sen de onda da var dedi,tebarekeyi 15 gün oku dedi.Bi tanesi de size yapılan şeyler ters tepmiş dedi etkilemiş sizi dedi..Lütfen var mı bildiğiniz birileri.Ölücem sanki kalbim bazen aşırı ağrıyor deliricem gibi oluyorum herkesi boğasım geliyor ya.