Seni sevmeyi ağır ödüyorum.Saana küçük yaşta kapılmam çocukluk aşkımdın yıllarımı aldın seninle büyüdüm.Sonra ne mi oldu ? Bir anda ya pardon ama bizden olmaz ben başkasına aşık oldum ha bu arada hakkını helal et olur mu? Bütün senelerimi senin bu dediklerinle bitirdim.Tam olarak böyle demesende :) seviyorum dedin hakknı helal et dedin ve çıktın hayatımdan.Helal olsun dedim hakkım her zamaan helal.Ama diğer tarafta Allahın bunları yanında bırakacağını zannetmiyorum.Hayatıma birilerini almayı çok denedim ama her seferinde yolum sana çıktı.Kimseyi sevemeyen ben...Yıllarımı sana verip sende kaldım sadece.Unuttum gibi oldum ya hani...Kader işte Allah seni karşıma tekrar çıkardı.Aynı yerde karşılaşmıştık :) Tekrar canımı acıtmayı becerdin hala devam ediyosun.Ve yine dediğim gibi...Seni sevmeyi gerçekten ağır ödüyorum.Veee bu kız burda ne saçmalıyo derseniz eğer.Size özellikle genç kızlara şunu tavsiye ediyorum...Eğer sizi ciddi anlamda üzerse bir daha sakın affetmeyin ben affede affede bu hale geldim.Hayattan bağım koptu.Ve belki ya o zmaan seni hiç sevmemiş kiii benimki en azından seviyo dersiniz.Benim sevdiğimde çok güzel severdi.Kıyamazdı...Fakat öyle zaman geliyor kiii başka kızlara aklı gidiyor.Gecenin bu saatinde sadece içimi dökmek istedim.Ferahlamak için...Bu yazıyı okurlar okumazlar bilmem ama en azından sana haykıramadıklarımın sadece çok küçük bir kısmını yazıyorum buraya...Sanaa hakkım da helal :) korkmaa ama sakın şunu unutma..Eğer canın acırsa bir gün..yada seni de üzerlerse o ayağına takılan taş benim taşımdır unutma ..Beddua etmiyorum edemiyorum...Ama ben hala seni seneler geçmesine rağmen çok seviyorsam ve zor zamanımda yanımda olmuyosan...Herkesin özendiği aşktık.Herkes ama herkes ya bu çocuk seni çok seviyo derdi.Ayrılırdık barışmak için bin bir türlü şeye girerdin..Çabalayan çoğu zaman sendin ama zamanla hata çok yaptın.Ben ise zamanla seni affetmeye daha sonra karakterimi ayak altına alarak kendimi ezikledim.Senin yüzünden aşka inancımı kaybettim :) Karşıma kim çıksa mantığımı kullanıyorum biliyomusun ? Ama mantığım bile sana aşık olan kalbimi eline alamıyo :) Oysa sende ne iş vardı ne tip..Sadece sevgin vardı onu da yitirdin gitttin.Aşık olmak çok istiyorum.Ama senin yüzünden bunu yapamıyorum.Vee benim hayatım bence böyle gidecek. Ama sen beni çok güçlü yaptın biliyomusun :) Çünkü senden sonra sadece tek dayanağım Allah oldu.:) Mesela teselli bulmak için o kadar çok şey yaptım kii.Allahı buldum sadece...Sonra bu ilişkilerin haram olduğunu ve harama bulaşarak yaptığın bu işin hep sonunun hüzünle biteceğini öğrendim.Benim az çok değişirken sen hala aynısın ya hani.Kendi çöplüğünde takıl be adam...Beni yeterince pisliğe batırdın...Sadece içimi dökmek istedim.