• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldız haritası yorumlayanlar ile ilgili

• Konu Sahibi Konu Sahibi SMKA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SMKA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
29
3
38
İstanbul
Yıldız haritası yorumlayan Öner Döşer Şenay yangel ve nuray sayarı bunlara giden arkadaşların nasıl bulduklarıyla ilgili yorumlarını merak ediyorum hangisini tavsiye edersiniz.

Gercekten ben de cok merak ediyorum ya hele ki bugün nuray sayarı nın 2014 yorumlarını dinledikten sonra iyice heveslendim,giden duyan bilen varsa lütfen paylaşsın

Yıldız haritası yorumlayan Öner Döşer Şenay yangel ve nuray sayarı bunlara giden arkadaşların nasıl bulduklarıyla ilgili yorumlarını merak ediyorum hangisini tavsiye edersiniz.

biraz heves kiracagim ama Nuray Sayari icin hic iyi yorumlar duymadim hem gidenlerden hem de tanidigim cok iyi bir astrologdan (hic bir cikari yok bunlari soyleyen kisilerin) ayrica anormal pahaliymis

Ben astroloji kursuna gidiyorum, mesela Baris Ilhan icin cok iyi diyor bizim hoca, aslinda bize kurs veren hoca harita yorumluyorsa o da cok iyiymis ablam da eski ogrencisi Turkiye deki sayili astrologlardan oldugunu soylemisti
Yasemin Boran da iyiymis ama sanirim vefat etmis :(

biraz heves kiracagim ama Nuray Sayari icin hic iyi yorumlar duymadim hem gidenlerden hem de tanidigim cok iyi bir astrologdan (hic bir cikari yok bunlari soyleyen kisilerin) ayrica anormal pahaliymis

Ben astroloji kursuna gidiyorum, mesela Baris Ilhan icin cok iyi diyor bizim hoca, aslinda bize kurs veren hoca harita yorumluyorsa o da cok iyiymis ablam da eski ogrencisi Turkiye deki sayili astrologlardan oldugunu soylemisti
Yasemin Boran da iyiymis ama sanirim vefat etmis :([/QUOT

Hadi yaa ben de nuray sayarinin 2014 basak burcu yorumlarini duyunca cok mutlu olmustum hatta gitsem mi acaba diye dusunmustum ama asiri pahaliysa hemde iyi degilse degmez ozaman :( Yasemin boran nezaman vefat etmis :(

Yasemin Boran da iyiymis ama sanirim vefat etmis :([/QUOT

Hadi yaa ben de nuray sayarinin 2014 basak burcu yorumlarini duyunca cok mutlu olmustum hatta gitsem mi acaba diye dusunmustum ama asiri pahaliysa hemde iyi degilse degmez ozaman :( Yasemin boran nezaman vefat etmis :(

Yasemin Boran in vefat olayini ben karistirmisim , kadini oldurmusum :) neyse yasiyomus :) herhalde baska biriyle karistirdim 2 hafta once kafami vurdum kaza gecirdigimde ondan oldu galiba :) Ama Nuray Sayari cin kesinlikle gitmeyin derim paraniza yazik 400-500 TL gibi rakamlar duydum o para verilir mi yazik yani hem de hic bir sekilde iyi bir astrolog olmadigini soyluyorlar

Hülya Koçak o vefat eden bir arkadaşım anlattı yıl yıl ne söyledi ise çıkmış. Evet Nuray sayarı ile ilgili yorumlar iyi değil

Dinçer Güner iyi mi bilemiyorum ama arkadaşlarıma doğum haritası bakmış ikisine de dedikleri çıkmamış. Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor moduna göre sanırım.Ama çabalıyor ondan eminim.

Barış İlhan iyidir ama daha çok psikolojik bakar şu zaman şu olacak demez.

Öner Döşer'e de baktırıp memnun kalmayan tanıdıklarım vardı.

Nuray Sayarı, Şenay Yangel tam fiyasko.

Oğuzhan Ceyhan'dan memnun olanlar çok. Ona baktıracağım ben sanırım.

Sema Kılıç; fiyasko.

Demet Hoşmen; dediklerini yaşadım. Çıkar.

Dinçer güner in burnu bi karış havada,iyi şişirdiler onu.d.haritamı merak ediyorum,nasıl iletişime geçeriz diyenlere,hemen cvp veriyo dmden konuşalım diye.bi çok astrologla arası bozuk,işine gelene cvp veriyo,gelmeyene vermiyo.bi çok kişi twitterde paramı aldı,bakmadı diye yorum yaptı bi ara.ben onların yalancısıyım,kendisini tanımam etmem.bunları bilinde paranız boşuna gitmesin.

öner döşer'i tavsiye ederim. nuray sayarı kesinlikle değil.

Dinçer Güner iyi mi bilemiyorum ama arkadaşlarıma doğum haritası bakmış ikisine de dedikleri çıkmamış. Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor moduna göre sanırım.Ama çabalıyor ondan eminim.

Barış İlhan iyidir ama daha çok psikolojik bakar şu zaman şu olacak demez.

Öner Döşer'e de baktırıp memnun kalmayan tanıdıklarım vardı.

Nuray Sayarı, Şenay Yangel tam fiyasko.

Oğuzhan Ceyhan'dan memnun olanlar çok. Ona baktıracağım ben sanırım.

Sema Kılıç; fiyasko.

Demet Hoşmen; dediklerini yaşadım. Çıkar.

napıyosun yahu=D yıldız haritası yorumu öyle fal gibi bi şey değil.

şenay yangel de esasen vedik(hint) astrolojisi yorumcusudur bu arada, batı astrolojisi değil.

Senay Yangel de Nuray Sayari da fiyasko.Dincer Guner'in tutturduklari da var da unu arttikca sallamasyon yaptigini dusunuyorum bazen.Evet modlarina gore cunku odaklanmiyor bu insanlar.Aldiklari paranin hakkini vermiyorlar.Dogum haritasi fal degildir.Ama bu adamlardan hakkaniyetli olani bulmak zor.Kimi onerirsiniz kim aha bu isini iyi yapar diyebiliyorsunuz?
Ayrica Dincerin astrologum.com sitesi var 20tlye tek soru yanitliyor.Tavsiye ederim falcilara baktiracaginiza oraya danisin.
İyi bir astrolog varmis olmus o da:( Simdi kime gitmeli:(

Back
X