Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yıldız haritası yorumlayan Öner Döşer Şenay yangel ve nuray sayarı bunlara giden arkadaşların nasıl bulduklarıyla ilgili yorumlarını merak ediyorum hangisini tavsiye edersiniz.
biraz heves kiracagim ama Nuray Sayari icin hic iyi yorumlar duymadim hem gidenlerden hem de tanidigim cok iyi bir astrologdan (hic bir cikari yok bunlari soyleyen kisilerin) ayrica anormal pahaliymis
Ben astroloji kursuna gidiyorum, mesela Baris Ilhan icin cok iyi diyor bizim hoca, aslinda bize kurs veren hoca harita yorumluyorsa o da cok iyiymis ablam da eski ogrencisi Turkiye deki sayili astrologlardan oldugunu soylemisti
Yasemin Boran da iyiymis ama sanirim vefat etmis[/QUOT
Hadi yaa ben de nuray sayarinin 2014 basak burcu yorumlarini duyunca cok mutlu olmustum hatta gitsem mi acaba diye dusunmustum ama asiri pahaliysa hemde iyi degilse degmez ozamanYasemin boran nezaman vefat etmis
![]()
biraz heves kiracagim ama Nuray Sayari icin hic iyi yorumlar duymadim hem gidenlerden hem de tanidigim cok iyi bir astrologdan (hic bir cikari yok bunlari soyleyen kisilerin) ayrica anormal pahaliymis
Ben astroloji kursuna gidiyorum, mesela Baris Ilhan icin cok iyi diyor bizim hoca, aslinda bize kurs veren hoca harita yorumluyorsa o da cok iyiymis ablam da eski ogrencisi Turkiye deki sayili astrologlardan oldugunu soylemisti
Yasemin Boran da iyiymis ama sanirim vefat etmis[/QUOT
Hadi yaa ben de nuray sayarinin 2014 basak burcu yorumlarini duyunca cok mutlu olmustum hatta gitsem mi acaba diye dusunmustum ama asiri pahaliysa hemde iyi degilse degmez ozamanYasemin boran nezaman vefat etmis
![]()
Yasemin Boran in vefat olayini ben karistirmisim , kadini oldurmusum :) neyse yasiyomus :) herhalde baska biriyle karistirdim 2 hafta once kafami vurdum kaza gecirdigimde ondan oldu galiba :) Ama Nuray Sayari cin kesinlikle gitmeyin derim paraniza yazik 400-500 TL gibi rakamlar duydum o para verilir mi yazik yani hem de hic bir sekilde iyi bir astrolog olmadigini soyluyorlar
Dinçer Güner iyi mi bilemiyorum ama arkadaşlarıma doğum haritası bakmış ikisine de dedikleri çıkmamış. Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor moduna göre sanırım.Ama çabalıyor ondan eminim.
Barış İlhan iyidir ama daha çok psikolojik bakar şu zaman şu olacak demez.
Öner Döşer'e de baktırıp memnun kalmayan tanıdıklarım vardı.
Nuray Sayarı, Şenay Yangel tam fiyasko.
Oğuzhan Ceyhan'dan memnun olanlar çok. Ona baktıracağım ben sanırım.
Sema Kılıç; fiyasko.
Demet Hoşmen; dediklerini yaşadım. Çıkar.
Dinçer Güner hakkında bilgisi olan var mı?