- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
Tek basına da kullanabilirsiniz yumuşatıcı kullanarakta. Sıvı deterjanın yumuşatma özelliği yokPeki ben bu sıvı deterjanı hiç kullanmadım tek başına mı kullanılıyor yanında yumuşatıcı falan olmadan
Yok yumuşatıcı ekliyorsun, ama sağlıklı değil diyorlar. Gecen bir sabah programında elma sirkesi ekleyin dediler, yumuşak oluyormus , bende deneyeceğimPeki ben bu sıvı deterjanı hiç kullanmadım tek başına mı kullanılıyor yanında yumuşatıcı falan olmadan
kireç için calgon kullan. hem suyu yumuşatır hemde leke oluşumunu bir nebze giderir.Arkadaşlar merhaba büyük bir sinir ve bıkkınlık ile yazıyorum. Montun uzerinde gördüğüm kocaman beyaz lekeden sonra.. yahu kıyafetleri herşeyini eksiksiz sorunsuz yıkamama rağmen kıyafetlerde beyaz gri lekeler. Bir önceki evde böyle bir sorun yoktu. Makinenin daha bi yıllık. Acaba bu ev elli yıllık diye mi oluyor suları da bi tuhaf kokuyor lavaboları da lağam kokuyor. Servis cagiricam ama alacaklar getirmeyecekler bi süre diye korkuyorum. Ama son çare o sanırım. Gerçi kıyafetler makineye atmadigimda daha temizvar mı başına gelen böyle bişey ? Çözümü olan veya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?