• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılda 1-2 kez yumurtlamak....

almanyalibirgelin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
101
89
48
Arkadaşlar bugün eşimle çocuk istemiyle doktora gittik. Eşimde sorun yokmuş ama doktor sende yumurtlama tembelliği var yılda 1-2 kez yumurtluyorsun dedi... rahim filmi olmadan da tedaviye başlamadık henüz. Sizce ne yapayım?

Yılda 1-2 kez deyince dünyam başıma yıkıldı gerçekten..

Bizi hangi süreçler bekliyor hiç bilmiyorum.

Test sonucuma da bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG20200722170605.jpg
    IMG20200722170605.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 253
Hicbi bilgim yok ama tedavisi vardir diye düşünüyorum, imkansız hicbirsey yoktur , sadecd zamani vardr. Vakti gelince o nedenlwr ortadan kalkar ve gerceklesecek olan sey gerceklesir. Konuyu takipteyim

Klasik pco tablosu ama doktor biraz sıkmış bir iki kez ne demek ya :) yumurtlaman olmasa adet olmazsın. Oluyordur geç oluyordur. Hamileliğe engel bi durum değil pco ayrıca. Kilo ver biraz spor yap bir kaç aya düzene girer

Canım adet oluyorsun sonuçta. Düzenli su iç. Paketli gıda ve şekerden uzak dur. Spor yap. Gerisi boş. Benim 40 yaşında bir arkadaşım var ama fit biridir haberini aldım 4 aylık hamileymiş önemli olan kilo vermek ve sağlıklı olmak

Back