• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yılbasında kapadokya

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar tur aldık satın bayada uygun ama gitmedigim icin bilemiyorum oralarda oturan varmı hava cok saoguk olurmur yeraltı sehir peri bacaları falan rahat gezebilirmiyiz kayıp düsermiyiz acaba

bide ille almadan yapmadan gelmeyin diceniz ne var gidenler yorum yaparsa süper olurr

kızlar tur aldık satın bayada uygun ama gitmedigim icin bilemiyorum oralarda oturan varmı hava cok saoguk olurmur yeraltı sehir peri bacaları falan rahat gezebilirmiyiz kayıp düsermiyiz acaba

bide ille almadan yapmadan gelmeyin diceniz ne var gidenler yorum yaparsa süper olurr
Saglam kiyafetler ve ayakkabilariniz olmali. Karda camurda etkilenmeyen cinsten. Ben kayak pantolonu ve montu kullanmistim cok rahatti ve soguk gecirmiyordu. Belki cok fazla kar yoktur bu sene,otelinizi arayip bilgi isteyin mutlaka gitmeden birkac gun once

Saglam kiyafetler ve ayakkabilariniz olmali. Karda camurda etkilenmeyen cinsten. Ben kayak pantolonu ve montu kullanmistim cok rahatti ve soguk gecirmiyordu. Belki cok fazla kar yoktur bu sene,otelinizi arayip bilgi isteyin mutlaka gitmeden birkac gun once
oooo o kadar soguk yani valla korktum simdiden bende lay lay giyilir sürekli resim cekilirim diyodum ama zaten turla gittidmiz icin 2 otel secenegi vardı ici tas görünümlü olanı tercih ettim otantik olsun diye

ama baya tırsım simdi ben icime kayak pantolonunu duyuncaa

Kapadokya‘da yapılacak aktiviteler öylesine çoktur ki ! Ama sanırım en güzel aktivitelerin başında, vadileri keşfedeceğiniz at turları geliyor. Genelde 1 saat civarında sürüyor. Fiyatları ise 1 saatlik tur için 80-100 TL civarında.
Ama bizim gittiğimiz Göreme’deki Moonlight at çiftliği, bizi 1 saatlik tur için 60 TL’ye gezdirdi. Kendilerinde rica etttim. Eğer ki gelen misafirler “Birhayalinpeşinde” aracılığı ile geldiklerini söylerlerse, 60 TL’ye sizleri de gezdirecekler. Rahmi abiye selamlar. Ne orjinal adamdı yahu ;)
Kapadokya, vadiler cennetidir. İşte bu güzeller güzeli vadileri keşfetmek için, en güzel yol ATV turu yapmaktır.
Kapadokya’da Atv turları için ortalama 1 saatlik kiralama ücreti olarak 50 ila 70 TL arasında ücret ödeniyor. İster 2 kişi ister tek kişi, 4 tekerli olan bu araçları rahatça kullanabilirsiniz. Zaten ATV turu yaparken, size rehberler de eşlik ediyor. Merak etmeyin. Kullanması gayet kolay araçlar. Göreceğiniz manzaralar
Bölge üzüm cenneti. E haliyle şarap üretimi de kaçınılmaz olmuş. Lezzetli mi lezzetli beyaz, kırmızı ve daha nice şarap emrinize amade olacak. Şişe fiyatlar genellikle 20-40 TL arasında değişiyor. Benim favorim, kırmızı şaraplar.

oooo o kadar soguk yani valla korktum simdiden bende lay lay giyilir sürekli resim cekilirim diyodum ama zaten turla gittidmiz icin 2 otel secenegi vardı ici tas görünümlü olanı tercih ettim otantik olsun diye

ama baya tırsım simdi ben icime kayak pantolonunu duyuncaa
Biz gittigimizde neredeyse diz boyu kar vardi ve cok soguktu. Kar olmasa bile soguk cok keskin oluyor. Kulaklarinizi iyice kapatan bere sart. Kain tabanli bot veya cizme de sart. Aman dikkat edin burnunuzdan gelmesin. Turlar gezdirirler sizi hep soguk ortamlarda olursunuz,gir cik derken sifayi kapmayin da

Eylül'de balayına Kapadokya ya gitmiştik
Lisedeyken de lisanslı voleybolcuydum maça gitmiştik dönerken kapodokya ya ugramistik onda da Kasım ayindaydi

İki kere gittim yani

Baya soğuktu ikisinde de gittiğimde öyle bir yağmur yağdı ki :) kalın giyinip harika saraplariyla içinizi isitabilirsiniz

Antep sıcağına alışık oldugumdan oralar soğuk geldi belki bilmiyorum ama fena yağmur yağdı yahu

Kapadokya‘da yapılacak aktiviteler öylesine çoktur ki ! Ama sanırım en güzel aktivitelerin başında, vadileri keşfedeceğiniz at turları geliyor. Genelde 1 saat civarında sürüyor. Fiyatları ise 1 saatlik tur için 80-100 TL civarında.
Ama bizim gittiğimiz Göreme’deki Moonlight at çiftliği, bizi 1 saatlik tur için 60 TL’ye gezdirdi. Kendilerinde rica etttim. Eğer ki gelen misafirler “Birhayalinpeşinde” aracılığı ile geldiklerini söylerlerse, 60 TL’ye sizleri de gezdirecekler. Rahmi abiye selamlar. Ne orjinal adamdı yahu :KK66:
Kapadokya, vadiler cennetidir. İşte bu güzeller güzeli vadileri keşfetmek için, en güzel yol ATV turu yapmaktır.
Kapadokya’da Atv turları için ortalama 1 saatlik kiralama ücreti olarak 50 ila 70 TL arasında ücret ödeniyor. İster 2 kişi ister tek kişi, 4 tekerli olan bu araçları rahatça kullanabilirsiniz. Zaten ATV turu yaparken, size rehberler de eşlik ediyor. Merak etmeyin. Kullanması gayet kolay araçlar. Göreceğiniz manzaralar
Bölge üzüm cenneti. E haliyle şarap üretimi de kaçınılmaz olmuş. Lezzetli mi lezzetli beyaz, kırmızı ve daha nice şarap emrinize amade olacak. Şişe fiyatlar genellikle 20-40 TL arasında değişiyor. Benim favorim, kırmızı şaraplar.
atv yi cok istiyorum zaten ama ben kullanamam esim kullanıcak ben arkasında olucam banada ucret almazlar dimi yada 2 kisi binebilrsin mi

vadileri cok merak ediyroum bu yuzden

ürdündeki petra vadisi yaza gidiceklerim arasında

balkanlara gitmiyor muydunuz? sanki yılbaşı için yine balkanlar soğuk olur mu diye sormuştunuz?

İklimi Ankara gibi bişey işte
Nereden geldiğinize bağlı tabi
Kalın giyinin eğer dışarıda fazla duracak iseniz

Yer altı şehrine inmek bazı yerlerde biraz güç oluyor
dar yerleri var
Kalp hastaları astımlılar falan inemiyordu sanırım
Ama çok zorlanacağınızı sanmam

Avanosta çanak yapımına katılın Ürgüp de şarap ici
atv yi cok istiyorum zaten ama ben kullanamam esim kullanıcak ben arkasında olucam banada ucret almazlar dimi yada 2 kisi binebilrsin mi

vadileri cok merak ediyroum bu yuzden

ürdündeki petra vadisi yaza gidiceklerim arasında

İster iki kişi ister tek kişi fiyat aynı değişmez yani petra vadisine gittim harika bir yer

Kapadokyaya aşık biri olarak mutlaka gidin derim. Göremede pumpkin diye ufak bi restoran var en sevdiğim yer orası. Gitmeden rezervasyon yaptırın, aşık olacaksınız. Geçen yıl bu sıralar balayına gitmistik kar yoktu ama soğuk ve harikaydı :KK200:

mutlaka outdoor botlardan giyin,
bol bol nemlendirici ve dudak kremi götürün, çok kuru bir ayazı oluyor oranın.
bence kapadokyaya ilkbaharda gidilir, kasımda bile otelden çıkamamıştık rüzgardan.

mutlaka outdoor botlardan giyin,
bol bol nemlendirici ve dudak kremi götürün, çok kuru bir ayazı oluyor oranın.
bence kapadokyaya ilkbaharda gidilir, kasımda bile otelden çıkamamıştık rüzgardan.

Pelin bunu benim Adama da mail atsana

Yarıyıl tatilinde gidelim diyor da olmaz diyorum

Kar oluyor vs dedim Antalya ya gidiyordun ya diyor

Bahar'da da Zaman yok malum okul yaza kalacak gibi

O zaman da sıcak deyip gezemeyiz diyor en güzeli eylül falan herhalde

Back
X