Yılbaşına neler yapıyorsunuz?

Biz ağacımızı süsledik kızım dogdugundm beri hiç Hiç çıkmadık 9.yılbaşimiz eşimle.hep evde mezeler et yemeği fln yapılır gece 2-3 e kadae yemir içilir sohbet muhabet.bukadar

Biz ağacımızı süsledik kızım dogdugundm beri hiç Hiç çıkmadık 9.yılbaşimiz eşimle.hep evde mezeler et yemeği fln yapılır gece 2-3 e kadae yemir içilir sohbet muhabet.bukadar
Afiyet olsun.Gece eğlencesi güzel ama ben arkadaş ortamı ve evde hepirbitlikte olanları seviyorum

Afiyet olsun.Gece eğlencesi güzel ama ben arkadaş ortamı ve evde hepirbitlikte olanları seviyorum
Bizde öyle o yüzden 9 senedir 1-2 sene cıktık gerisi evde. 3 senedir ailecek kalablık.omdam önve eşim ben be arkadaslarımız.daha iyi oluyor.hemde cok daha az maliyetli maleaef o günlü fiyatlar o kadar cok şişiriliyor ki.o fiyatlara ebde 10 gün yemek yiyebiliriz

Sorumu guncelliyorum arkadaşlar....
Evde kutlayanlara sorucam...Yemek menüsü ? Kıyafet? TV mi ? PS da oyun oynamak falan gibi ? Evde organizasyon mu?

Bu sene evde annem babam ve ben olucaz sadece malesef ama bunada sukur.
Ozensiz olmamak icin yine guzel giyinirim, tv izleriz internette takilirim
Yemek degilde acur cubur masamiz olur (cips, kola, tatli cesitleri, cikolata, cerez vs ve tabiki meyve cesitleri) guzel bir pasta almayi dusunuyorum
Oyle iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…