- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
Bir yılbaşı başlığı daha görürsem forumun ortasına kusucam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yılbaşı başlığı daha görürsem forumun ortasına kusucam![]()
cok fazla yılbaşı başlıgı var... gıcık oldum yeminleeeeene oldu atarların sultanı sende açmışsın ya
Al beden de o kadar. Ne büyük dertmiş şu yılbaşı. Regl sancısı çektiğim için bütün planları iptal ettim. Ben de mi konu açsam derdim yılbaşında regl olmak diye.Bir yılbaşı başlığı daha görürsem forumun ortasına kusucam![]()
cok fazla yılbaşı başlıgı var... gıcık oldum yeminleeeee
Tamam yeni bir yıl. insana heyecan katıyor. Fazlaca bunla ilgili konular açmak niye![]()
cok fazla yılbaşı başlıgı var... gıcık oldum yeminleeeee
Tamam yeni bir yıl. insana heyecan katıyor. Fazlaca bunla ilgili konular açmak niye![]()
bu konuda cvp bulabilirsinAl beden de o kadar. Ne büyük dertmiş şu yılbaşı. Regl sancısı çektiğim için bütün planları iptal ettim. Ben de mi konu açsam derdim yılbaşında regl olmak diye.
Ben de yilbasinda ateslenmek diye acicam bence yapmaliyiz bunu.Al beden de o kadar. Ne büyük dertmiş şu yılbaşı. Regl sancısı çektiğim için bütün planları iptal ettim. Ben de mi konu açsam derdim yılbaşında regl olmak diye.
ne yapsınlar bugün yılbaşı
biliyorsun kk de bu moda biri açarsa ardı arkası kesilmez
seninkinin icerigi biraz farklı amaAçanlardan biri de benim
Buralar böyle biliyorusun karcığım. Bayram gelip topiklerin konusu o olur yılbaşı gelir o olur.
Ben de yilbasinda ateslenmek diye acicam bence yapmaliyiz bunu.
abartmak kanımızda varTamam yeni bir seneye giriyoruz ama abartmaya ne gerek var :) Milletin derdi yılbaşı (yeni sene) olmuş :)
Ben de yilbasinda ateslenmek diye acicam bence yapmaliyiz bunu.
:)) aynı dertten muzdaribimAl beden de o kadar. Ne büyük dertmiş şu yılbaşı. Regl sancısı çektiğim için bütün planları iptal ettim. Ben de mi konu açsam derdim yılbaşında regl olmak diye.
zahter(kekik iç) dinlen güzelce.KarKralicesi nden onay çıktı. Burdan yürüyebilir mişiz.
La karnım çoook ağrıyor bacılar, gitti güzelim yılbaşı programı. Hava da mok gibi. Uykum da var. Karnım aç bi çorba yapanım yok. Akşama yemek yok. Yılbaşı gecesi de dışardan söylenmezki. Ne yapayım ben şimdi?
acın acın. kusayım bi güzelyeniyılda ayakkabı krizi başlığı açabilirdim ama açmadım sizi bıktırmamak için
asıl buna başlık acılırdıhalbuse benim için yılbaşı; Rec4, Conjuring ve Saw serisinden ibaret olacakcombo yapacağım kısmetse
![]()
Al beden de o kadar. Ne büyük dertmiş şu yılbaşı. Regl sancısı çektiğim için bütün planları iptal ettim. Ben de mi konu açsam derdim yılbaşında regl olmak diye.
:)) aynı dertten muzdaribim
Bi kalkabilsem bişeyler yapıcam da olmuyor. Yemeği kocaya postalarım artık. O da bi geleydi iyidi.zahter(kekik iç) dinlen güzelce.
akşamada makarna haşla üstünede güzel sarımsaklı yogurt. yanınada salata mis![]()