yılbaşı

hiç bilmiyorum ama manevi bir şey olsun istiyorum farklı bir şey arıyorum ve bulamıyorum

ben ona kitap yazdım tamamiyle kendim yazdım :) atkı ördüm, pasta yaptım, özel kurabiye yaptım, kazak gömlek aldm, saat aldım.. ve dahaaa 1buçuk yıl oldu şimdi kara karaa düşünüyorumm ne alcm die :/ hem özel olsun hmde sevinsin mutlu olsn istiyorum

Ben yılbaşı hediyesi almıyorum sevmiyorum gereksiz geliyor, doğum günü yıldönümü gibi ilişkiye kişiye özel günler varken :)
Ama doğum günü için ben de fellik fellik fikir arıyorum :)

Kaç yilbasi gecirdiniz ki alınacakları tükettin?
Kart yapmışsın, saat almisin, pasta yapmisin...
Araba mı alcan anlamadım ki
özel birşey olsun istiyorum sıradan hediyeleri istemiyorum misall; kitap yazdm, ona özel süslü kurabiye pasta yptım, atkı ördüm diğerleri herkesta olan şeyler saat kazak flan.. orjinal bi hediye olsn istiyorumm

özel birşey olsun istiyorum sıradan hediyeleri istemiyorum misall; kitap yazdm, ona özel süslü kurabiye pasta yptım, atkı ördüm diğerleri herkesta olan şeyler saat kazak flan.. orjinal bi hediye olsn istiyorumm

Bu kadar özel bir hediye arayışındaysan bence forumda aramaktansa kendin dişünmelisin, sonuçta özel olsun senin fikrin olsun :)

merhaba arkadaşlar ben eşime internetten kravat alıcam ama karşıma beden numarası cıkıyo karsıma...eşimin kravatlarına baktım numara yazmıyo.....beden numarası 5 , 7 acaba internetten alısveriş yapıp bilen varsa bana yardımcı olabılır mı?

ikili çift t-shirt ler var. kapşonlu veya düz nasıl istersen modelini. görmüşsündür belki tencere yuvarlanmış yazıyo mesela birinde diğerinde kapağını bulmuş yazıyo. bunun gibi bi çok örnek var

Bir erkek için alınabilecek sanki çok farklı hediye yok gibi, hep benim de bu anlamda sıkıntılarım olmuştur. Bayanlar için hediye seçmek sanki daha kolay... Benim eşim formula hastası, marka olarak Ferrari...Bir ferrari t-shirt ü ya da sweatshirt'ü olabilir...

Ben sevgilime bir düzine çorap alacağım. Bütün çorapları eskimiş, yırtılmış, aşınmış. Hepsini çöpe attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…