Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep biz düşünüyoruz malesef canm :) senin aklında neler var?bende bir haftadır bunu düşünüyorum :) acaba ne alsammm sevdiceğime![]()
hiç bilmiyorum ama manevi bir şey olsun istiyorum farklı bir şey arıyorum ve bulamıyorum![]()
![]()
klasik hediyeleri sewemiyorum bn yaa :) değişik, orjinal bi fikir olsn istiyormmParfüm al........
klasik hediyeleri sewemiyorum bn yaa :) değişik, orjinal bi fikir olsn istiyormm![]()
özel birşey olsun istiyorum sıradan hediyeleri istemiyorum misall; kitap yazdm, ona özel süslü kurabiye pasta yptım, atkı ördüm diğerleri herkesta olan şeyler saat kazak flan.. orjinal bi hediye olsn istiyorummKaç yilbasi gecirdiniz ki alınacakları tükettin?
Kart yapmışsın, saat almisin, pasta yapmisin...
Araba mı alcan anlamadım ki![]()
özel birşey olsun istiyorum sıradan hediyeleri istemiyorum misall; kitap yazdm, ona özel süslü kurabiye pasta yptım, atkı ördüm diğerleri herkesta olan şeyler saat kazak flan.. orjinal bi hediye olsn istiyorumm
merhaba arkadaşlar ben eşime internetten kravat alıcam ama karşıma beden numarası cıkıyo karsıma...eşimin kravatlarına baktım numara yazmıyo.....beden numarası 5 , 7
acaba internetten alısveriş yapıp bilen varsa bana yardımcı olabılır mı?
kravat numarasını ilk defa duyuyorum yaa :/