Ben kime ikram etsem sevdi Türk kahvesini, hele kokusuna bayıldılar. Sadece telveyi anlayamadılar yanlışlıkla unuttum içinde sandılar. Var malesef öyle ezik sığıntılar, ona leş buna leş derler ama parasızlıktan gider Türk dürümcü ararlar ucuz diye.O türk yurtdışına çıkınca bir halt oldu sanmış bir tarafı kalkmış haspam beni çok sinirlendirdi. Ağzının payını verseydiniz. Leş ne demek, bizim millette eziklik vardır ruhları ezik olur, göğsünü gere gere ben buyum bu da kültürümüz demez. Sonra da sahip olduklarımıza Yunanlılar konar bizim diye. Baklava, lokum, nazar boncuğu götürürseniz muhabbeti geçer Türklerin mi Yunanlıların mi diye?
Kadın için fular olabilir, yada en risksiz olan yılbaşı sepeti ve kaliteli bir şarap.
Geleneksel giysilerimizden hoşlanırlar sanmıştım
Ne yapacak kadin oyali yemeniyi Turkiyede bile takan görmüyorum ben. Kim başka ulkenin geleneksel kiyafetini vs takip geziyor ki.
Bu yoruma çok güldüm, niyetim kınayı getir aneyyy ama tabi adam beni yalnız kalmayim diye kibarliktan davet etti büyük ihtimalleO zaman bi pakette kına ekleyiversin
Herkes kendi deneyimine göre tavsiye veriyor, ingilizlerin damak tadı farklı olabilir bilemiyorum, benim kayınvalidem slav, lokumu da çok sever, hatta eşimin bütün ailesi öyle ne zaman lokum götürsem açıldığı gibi biter tozu kalmaz, aynı şekilde Türk kahvesine de bayılırlar. Ama ben ne götüreceksem türkiyeden en iyisinden alıyorum.Lokum diyen hanımlar, bunların fudge candy diye şekerlemeleri var bizim lokuma benziyor. Bir ısırık alır koyar köşeye yazık olur lokuma. Ayrıca hepimizin bahsettiği o lokumu bulsam kutu kutu depolarım evde. En meşhur markanın lokumuna denk geldim ama hayal kırıklığı yaşadım tatları berbat.
Kınayı getirip bir de kına gecesi hikayesi anlatırdıniz. Hoopp aldi mesaji british teyze ama adam ertesi gün ilişkiye nasil bir yon verirdi burasi düşündürücü olurduBu yoruma çok güldüm, niyetim kınayı getir aneyyy ama tabi adam beni yalnız kalmayim diye kibarliktan davet etti büyük ihtimalle
Londra'da olduğunu varsayıyorum, ev yemekleri yapanlar var. Facebook ta Group var, ordan bulabilirsin.Evinde kalıyorum, cinsellikte var ama adı ilişki değil henüz tanıma aşamasıymış, hesapları hep ikiye bölüyoruz kiraya yardım ediyorum yani buna ne denir ki friends with benefit.
Burada baklava ve lokumu denedim ama çok kötüydü, evde yemek yapıp götürmek geliyor aklima bize özgü bir şeyler ama beceremiyorum
Slavlar lokuma yabancı değil çünkü. O bölgede biliniyor seviliyor ama yaşlı İngilize lokum versen pek bayılmaz. Çok ilginç çok hoş, (yalandan) ne var bunun içinde der bir ısırık alır koyar kenara. One vereceğime kendim yerim. Kahve de aynı şekilde, gençler içer ama yaşlı İngiliz çaycıdır. içine süt koyar çay içer.Herkes kendi deneyimine göre tavsiye veriyor, ingilizlerin damak tadı farklı olabilir bilemiyorum, benim kayınvalidem slav, lokumu da çok sever, hatta eşimin bütün ailesi öyle ne zaman lokum götürsem açıldığı gibi biter tozu kalmaz, aynı şekilde Türk kahvesine de bayılırlar. Ama ben ne götüreceksem türkiyeden en iyisinden alıyorum.
Herkes kendi deneyimine göre tavsiye veriyor, ingilizlerin damak tadı farklı olabilir bilemiyorum, benim kayınvalidem slav, lokumu da çok sever, hatta eşimin bütün ailesi öyle ne zaman lokum götürsem açıldığı gibi biter tozu kalmaz, aynı şekilde Türk kahvesine de bayılırlar. Ama ben ne götüreceksem türkiyeden en iyisinden alıyorum.
Sevgili Hanımlar, özellikle yurtdışında yaşayan hanımlar;
Bir süredir, üç ay, takıldığım erkek arkadaşım, friends with benefit gibi bir şeyiz, beni Christmas için annesine yemeğe davet etti, annesi 65-70 yaşlarında bir kadın, emekli hemşire hiç tanışmadım ve ingiliz.
Ben de kabul ettim ama daha önce hiç yılbaşı bile kutlamadim, aşırı gerginim İngilizcem de yarım yamalak zaten.
Küçük hediyeleşmeler oluyormuş, ben sizce bu kadına ne hediye almalıyım?
Nasıl davranmalıyim yani sıcak mi mesafeli mi?
Yemekte masaya yardım etmeli miyim? O kültürde nasıl oluyor bunlar, absürt görünmek istemiyorum.
Elimdeki tüm bilgi bu kadinla ilgili.
Etin helal mi olması gerekiyor filan diye sormuş ince birisi yani
İngilizlerden ve İngiliz kültüründen anlayanlar Yardım lütfen?
Christmas / Noel tüm dünyada 25 Aralık'ta kutlanıyor.Friends with benefitseniz abartmayın kadına hediye almaya gerek yok. Normal bir yemek davetine gider gibi ya bir içki alın ya da tatlı.
Christmas geçti, İngilizler ayrı bir tarihte mi kutluyorlar bilmiyorum. Normal bir yılbaşı yemeğine çağırmış, nezaketen ya da kendisi bilmediğinden de eti sormuştur. Çok abartıp gözüne girmeye çalışıyor gibi davranmayın bence.
Ben Hollanda'da yaşıyorum. Gözlemlediğim kadarıyla baklavayı çok seviyorlar. Kimle konuşsam Türkiyede baklava yemiştim tadı çok güzeldi diyor. Eğer güzel yapan biryer varsa baklava alabilirsiniz. Lokum ve yaprak sarmayı hiç sevmiyorlar. Üzüm yaprağı onlara göre yenmeyecek birşey, çok garip buluyorlar bununla yemek yapılmasını.Evinde kalıyorum, cinsellikte var ama adı ilişki değil henüz tanıma aşamasıymış, hesapları hep ikiye bölüyoruz kiraya yardım ediyorum yani buna ne denir ki friends with benefit.
Burada baklava ve lokumu denedim ama çok kötüydü, evde yemek yapıp götürmek geliyor aklima bize özgü bir şeyler ama beceremiyorum
Slavlar lokuma yabancı değil çünkü. O bölgede biliniyor seviliyor ama yaşlı İngilize lokum versen pek bayılmaz. Çok ilginç çok hoş, (yalandan) ne var bunun içinde der bir ısırık alır koyar kenara. One vereceğime kendim yerim. Kahve de aynı şekilde, gençler içer ama yaşlı İngiliz çaycıdır. içine süt koyar çay içer.
İlk defa yediklerini söylemedim zaten ya da lokumu hiç görüp duymadıklarını. Ben kendi deneyimimi açıkladım neden lokum tavsiyesi verdiğimi, alıp almamak konu sahibine kalmış.Lokum cook uzak bir tat değil cunku. Sadece Turkiyede yok cesit cesit uretiliyor. Ilk defa yememislerdir belki bu da eski bi lokumEki Görüntüle 3350768
Sende çok kasma ozaman , o sizin eve gelecek olsa nasıl olacak acabaYok Türklerle ilgili de hiçbir şey bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?