- 6 Temmuz 2007
- 12.289
- 2
- 39
Nnilüfern canım masan çok hoş görünüyor. Yemek tabaklarının desenini çok beğendim. Atrıca son bir haftasını diyette geçiren biri olarak pastayla böreklere saldırasım geldi.
Eccem siz de umarım bu gece çok güzel zaman geçirirsiniz.
anuşka, masan çok sıcak tam aile masası opuyorumnanaktan
nnilüfern, senin masan da çok şık, canım sigara böreği çekti yaa cokacimcoook
Ben de öğleden sonra eklicem resimleri, ama tavuğumun derisi yandı, ortada siyah birşey gördüğünüzde anlayın ki o tavuk :roflol:
TEŞEKKÜREDErim canım benimmmm
aman ne diyeti sağlık olsunn ye güselim yee can boğazdan gelirrkaydirigubbakcemile3
Ben de öğleden sonra eklicem resimleri, ama tavuğumun derisi yandı, ortada siyah birşey gördüğünüzde anlayın ki o tavuk :roflol:
günaydın kıslarrrr tekrar yeni yılınız hayırlı uğurlu olsun
benim dün akşamki masam fakat misafirlerim gelmeden alelacele çektim menümtam manasıyla masada değil.öle kabaca çektim paylaşmak istedimm:kedi:
Nnilüfern canım masan çok hoş görünüyor. Yemek tabaklarının desenini çok beğendim. Atrıca son bir haftasını diyette geçiren biri olarak pastayla böreklere saldırasım geldi.
Eccem siz de umarım bu gece çok güzel zaman geçirirsiniz.
nnilüfern canım masan süper..salata ve pasta harika görünüyorlar..ellerine sağlık
Çok teşekkür ederim Anuşka a.s.Azelya, sofran muhteşem görünüyor canım. Umarım geceniz de öyle geçmiştir.