Yılbaşı parfüm indirimi

Çok sevindim tek olmadığıma canım,haberin olduğunda yazarsan sevinirim malum parfümler çok pahalı birbirimize faydalı olursak ne mutlu

internet sitelerinde de indirim olur mu?
mizu, misspera, trendyol vs.
yoksa sadece mağazalar mı yapıyor?

Watsons'daki parfümlerde Öğretmenler Günü dolayısıyla %40 indirim var. Belki aradığınız parfümü satıyorlardır.

Eskiden parfüm merakım vardı strawberry cheapsmells vasıtasıyla alırdım. Sonra yurtdışından kozmetik almayı yasakladılar mağazalarda fiyatlar korkunç imkanım var çok şükür ama hayatta o paraları vermem. Konuyu takipleyeyim ben de güzel indirimlerden haberdar ederiz birbirimizi.

Bencede canım durum iyi olsa bile insan üzülüyor çokk pahalı

Kızlar yılbaşında hangi parfümleri almayı düşünüyosunuzz Ben erkek arkadaşıma Thierry Mugler Pure Havane kendime de Britney Spears Fantasy (1.şişem bitti 2.şişemi alacağım kokusu hoşuma gidiyor özellikle soğuk havalarda şekerli koku sevenler için ucuz ve güzel bir tercih) alacağım.. Birde aklımda Thierry Mugler Alien var bu aralar. Çok fena aklıma girmiş durumda hem de şeytan mı dürtüyor nedir anlamadım :))) Belki Thierry Mugler Alien de alabilirim.

Alien çok güzel kış için bende kullanıyorum tavsiye ederim

Bende dolce gabbana Light bu istiyorum ama pahalı inşallah düşer fiyatı bir kaçtane daha var aklımda

Alien çok güzel kış için bende kullanıyorum tavsiye ederim
ben genelde vanilyalı kokuları severim ama alien'in kokusu benim için thierry mugler markasında en katlanılır koku. ve çiçek kokusu olmasına rağmen bana tatlı ve yoğun geliyor. sence kullanabilir miyim alien'i? yanı kokusunu begenıyor musun

Merhaba bende fantasy den 1 sise kullanmistim cok severek.gecenlerde dikkatimi cekti trendyol yada markafonide 100 ml 100 tl ydi.su anki piyasa fiyati nedir bilmiyorum ama uygun gibi geldi bana.belki isinize yarar diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…