Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende takipteyim henüz bir indirim yok mağazalardaKızlaar yılbaşı parfüm indirimi mağazalarda başladımı başladıysa bilgilendirin lütfen istediğim bir parfüm var indirime girmesini bekliyorum
Canım bende takipteyim henüz bir indirim yok mağazalarda[/QU
Tabi ki canım gördüğüm zaman paylaşırımÇok sevindim tek olmadığıma canım,haberin olduğunda yazarsan sevinirim malum parfümler çok pahalı birbirimize faydalı olursak ne mutlu
Ben sanmıyorum indirim olacağını geçen sene olmamıştı..Sephora güzel indirimler yapıyor yılbaşında onu biliyorum.internet sitelerinde de indirim olur mu?
mizu, misspera, trendyol vs.
yoksa sadece mağazalar mı yapıyor?
Ayyy umarım çok sevindim sabırsızlıkla bekliyorumCnm yılbaşına 1-2 hafta kala Sephora mutlaka indirime girer. Kaçırma derim
Ayyy çok sevindim sabırsızlıkla bekliyorum umarım olurCnm yılbaşına 1-2 hafta kala Sephora mutlaka indirime girer. Kaçırma derim
Olur cnm merak etme, her sene oluyo çünkü :) Ama indirim oranını bilemiyorum ne yazık, her sene değişiyo :)Ayyy umarım çok sevindim sabırsızlıkla bekliyorum
Ayyy çok sevindim sabırsızlıkla bekliyorum umarım olur
Bencede canım durum iyi olsa bile insan üzülüyor çokk pahalıEskiden parfüm merakım vardı strawberry cheapsmells vasıtasıyla alırdım. Sonra yurtdışından kozmetik almayı yasakladılar mağazalarda fiyatlar korkunç imkanım var çok şükür ama hayatta o paraları vermem. Konuyu takipleyeyim ben de güzel indirimlerden haberdar ederiz birbirimizi.
Alien çok güzel kış için bende kullanıyorum tavsiye ederimKızlar yılbaşında hangi parfümleri almayı düşünüyosunuzz Ben erkek arkadaşıma Thierry Mugler Pure Havane kendime de Britney Spears Fantasy (1.şişem bitti 2.şişemi alacağım kokusu hoşuma gidiyor özellikle soğuk havalarda şekerli koku sevenler için ucuz ve güzel bir tercih) alacağım.. Birde aklımda Thierry Mugler Alien var bu aralar. Çok fena aklıma girmiş durumda hem de şeytan mı dürtüyor nedir anlamadım :))) Belki Thierry Mugler Alien de alabilirim.
ben genelde vanilyalı kokuları severim ama alien'in kokusu benim için thierry mugler markasında en katlanılır koku. ve çiçek kokusu olmasına rağmen bana tatlı ve yoğun geliyor. sence kullanabilir miyim alien'i? yanı kokusunu begenıyor musunAlien çok güzel kış için bende kullanıyorum tavsiye ederim
Başka neler var aklında? Benimde aslında Prada Candy 'de aklımı kurcalıyor birazBende dolce gabbana Light bu istiyorum ama pahalı inşallah düşer fiyatı bir kaçtane daha var aklımda
Merhaba bende fantasy den 1 sise kullanmistim cok severek.gecenlerde dikkatimi cekti trendyol yada markafonide 100 ml 100 tl ydi.su anki piyasa fiyati nedir bilmiyorum ama uygun gibi geldi bana.belki isinize yarar diye yazmak istedim.Kızlar yılbaşında hangi parfümleri almayı düşünüyosunuzz Ben erkek arkadaşıma Thierry Mugler Pure Havane kendime de Britney Spears Fantasy (1.şişem bitti 2.şişemi alacağım kokusu hoşuma gidiyor özellikle soğuk havalarda şekerli koku sevenler için ucuz ve güzel bir tercih) alacağım.. Birde aklımda Thierry Mugler Alien var bu aralar. Çok fena aklıma girmiş durumda hem de şeytan mı dürtüyor nedir anlamadım :))) Belki Thierry Mugler Alien de alabilirim.