Yılbaşının bizim için farklı bi anlamı yok..her gün nasıl geçiriyorsak öyle geçiriyoruz...exstradan bi hazırlık yapmayız.....
Merhaba ditacım bizler içinde farklı bir anlamı yok.Ama çocuklarımız ogün için değişikler bekliyorlar.Hadi onuda geçelim sonuçta bu el yapımı ürünlerin malzemelerini değiştirip farklı ürünlerde ortaya çıkartıp evini süsleyip kullanabilirsin.İlla yılbaşı için şart değil canım.Şu en son eklediğim çiçekler herzaman soframızda dursa hoş olmazmı:uhm:
Evet canım gördüm son eklediklerini daha ilk başta aklımdanda geçti yılbaşı için degil ama normal ev süslemede kullanılabilir diye....eline saglık...a.s.
Yaşasınn bir işe yaracak bende ilk senin gibi düşündüm canım sonrasında dedim evde bunları yaparım ben Şimdi değişik şeylerde araştırıyorum evde nasıl güzel uygulamalar yapabiliriz.Buldukça ekliyorum Bende sana teşekkür ederim canım sayende bakan arkadaşlarımız hem yılbaşı için hemde normal günler için yapabileceklerini bulabilirler.s.:1hug:
Yaratıcılıgın sınırı yok...tabi bunu benim gibi kabiliyet özürlü biri ne derece uygulayabilir oda ayrı tartışma konusu...mesela ilk verdigin resim için şunuda düşündüm çocugun varsa bilirsin okulda perfdormans ödevi el beceresi ödevi gibi bişiler veriyolar...uygulanabilir diyede düşünüyorum....a.s.
Çok güzeller emeginize saglık:1rolleyes:
işte yılbaşında camınıza asmak için kendinizin yapabileceği bir yılbaşı ağacı ışıkları yanınca çok şık duruyor tavsiye ederim
yeşil ipten devamlı trabzanlar yaparak ve kenarından kalın telin geçmesine müsade eden aralıklar bırakarak yününüze çam ağacı şekli verin
NOT ister az ilmek başlayıp arttırın ister geniş başlayıp daraltın farketmez
ağacınızın örülmesi bitince kalın bir teli kenarından geçin üstünü çeşitli yılbaşı süsleriyle süsleyin sonra en kısa yanıp sönen ışıklarıda kenarına geçirip vantuzlu askılıkla yada bantlarla camın ortasına asın geceleri ışığın fişini prize takın kolay gelsin
ayy hepsi çok güzel bunların , eline sağlık Nazlıcım, ilk resimdekine bayıldım. düzgün çalı dallarının sprey boyayla boyanmış şekilde görmüştüm bir yerde çok hoş oluyor , teşekkürler fikirler için .a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?