Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anket yapıldığında herkez oy kullanırken kk pro üye arkadaş orda anketteki ilkinin daha iyi olucağınıı ve yılbaşından önce elimizde olucağını ve sonraya kalırsa sıkıntı yaşanabiliceğini söyledi şimdi birden bire ağız değiştirdi uzatmakk istemiyorum kimin ne odluğunu şuan anlamaktayım renklerini belli ediorlar
canım kk pro üye diyince sen hepimizi içine alıyorsun.neden acık konusmuyorsun.bahsettigin kişinin kendim olmadıgından emin oldugum halde bu lafına alındım.ayrıca bende yurt dısında yasıyorum ve ınan bu 21 aralık bizim için cok iyi oldu.senin için neden sorun oldu bilmiyorum.ama bence hediye arifesinde bunu yapıp hepimizin huzurunu kacırmasaydın.cok tatlı bir heyecanla yaşasaydık bunu.
buyrunnnnnnnnn
ozaman neden anket yapma zahmetinde bulundunuz madem siz kendi kafanıza göre belirseydiniz gönderilerin zamanını lütfen ters anlamayınız pekala sonradan çekilişe katılanlar 21 de yollıyabilirdi şuan çekişilde 15 aralık kabuledilmiş gözüüyor benım songül hanıma sorum şu nasıl oluyorda ? anket sonucunda çoğunluk 15 aralık derken çok ama çok iyi oldu diyenler inanın çoğunlukta...[/B]nsıl diyebiliorsunuzz?
Ayy canım Allah hayırlı doğum nasip etsin.ben de yolladım
21 ine nerede olacağım belli olmaz
doğumum normal olacak beklemeye başladık
o yüzden
21inden başlayıp o hafta içimi yolluyacak herkes,21-25arası yani??
Bana uyar zaten ben almıştım hedıyemı sadece gondermesı kaldı.:lepi::lepi::enbuyukkk: