Yılbaşı Hediyelerimizi 21 Aralık'da Gönderiyoruz....

anket yapıldığında herkez oy kullanırken kk pro üye arkadaş orda anketteki ilkinin daha iyi olucağınıı ve yılbaşından önce elimizde olucağını ve sonraya kalırsa sıkıntı yaşanabiliceğini söyledi şimdi birden bire ağız değiştirdi uzatmakk istemiyorum kimin ne odluğunu şuan anlamaktayım renklerini belli ediorlar

canım kk pro üye diyince sen hepimizi içine alıyorsun.neden acık konusmuyorsun.bahsettigin kişinin kendim olmadıgından emin oldugum halde bu lafına alındım.ayrıca bende yurt dısında yasıyorum ve ınan bu 21 aralık bizim için cok iyi oldu.senin için neden sorun oldu bilmiyorum.ama bence hediye arifesinde bunu yapıp hepimizin huzurunu kacırmasaydın.cok tatlı bir heyecanla yaşasaydık bunu.

canım kk pro üye diyince sen hepimizi içine alıyorsun.neden acık konusmuyorsun.bahsettigin kişinin kendim olmadıgından emin oldugum halde bu lafına alındım.ayrıca bende yurt dısında yasıyorum ve ınan bu 21 aralık bizim için cok iyi oldu.senin için neden sorun oldu bilmiyorum.ama bence hediye arifesinde bunu yapıp hepimizin huzurunu kacırmasaydın.cok tatlı bir heyecanla yaşasaydık bunu.

buyrunnnnnnnnn

Arkadaşımız itirazında haklı tabiki.

Ama diğer tarafta okudum 2. liste için ve henüz yılbaşı havası olmadığı için bu karar alınmış.

Yinede hep birlikte alsaydık daha güzel olurdu sanki,1 gün de olsa oylansaydı.

Ben mazeretten dolayı(Özellikle köydeki arkadaşları düşünerek,bende küçük biyerdeyim çünkü) kabul ederdim 21 e okey derdim.

Ama zaten ben hediyemi arkadaşım ne zaman istiyorsa o zaman göndercem.
Erken gelsin diyenlerdense erken:jeyyar:geç gelsin diyenlerdense geç:jeyyar: göndericem.Hatta ben hemen göndercem :)kaydirigubbakcemile4

o zamanı gelince açıklar.

Zaten o erken göndermeme itiraz etmeyecek birikaydirigubbakcemile5.Böle de şaşırtırım zemuszemus

Kime göndereceksek onun düşüncesini dikkate alalım, herkes memnun olsun:lepi:turkbayragivereliniortakkaydirigubbakcemile5:içelim:

ya bence çokta önemli değil 3 gün önce 5 gün sonra ne farkeder emeği geçenleri üzmeyelim herkesle tek tek uğraştılar TŞK..........opuyorumnanaktan

bence çok önemliydi 15 aralıkta olması çünkü benim doğum günümdü yaaaaaa :gitme:
şaka yaptım hiiiç problem değil valla önemli olan arkadaşların işine yaraması kaydirigubbakcemile5:sm_cool:a.s.

benimde hediyem kargoya verilmek üzere hazır ama bende itiraz etmiyorum tarihin ertelenmesine
hatta destek oldum, ısrar bile ettim okumuşsunuzdur diğer topicte
yılbaşı hediyesi olarak göndereceğiz hediyelerimizi, yılbaşına yakın bir tarihte elimizde olması daha heyecanlı değil mi kızlar :jeyyar:

benım için içö farketmess herkesı mutlu olsundaa gerısı möhüm değil 3-5 gun için kımse kımsenınkabını kırmasınn canlarr mujukss

ozaman neden anket yapma zahmetinde bulundunuz madem siz kendi kafanıza göre belirseydiniz gönderilerin zamanını lütfen ters anlamayınız pekala sonradan çekilişe katılanlar 21 de yollıyabilirdi şuan çekişilde 15 aralık kabuledilmiş gözüüyor benım songül hanıma sorum şu nasıl oluyorda ? anket sonucunda çoğunluk 15 aralık derken çok ama çok iyi oldu diyenler inanın çoğunlukta...[/B]nsıl diyebiliorsunuzz?

Ben de ücra bir köşede yaşayanlardanım..Hediye imkanım çok ama çok kısıtlı, tanıyan biliyor..Ayrıca bana bir kargo geleceği zaman 1 hafta boyunca Ptt'ye gidip-geliyorum..Burdaki Ptt'de sadece 1 memur çalışıyor ve günün çoğu saati Ptt kapalı,şansınıza açık bulursanız işlem yaptırırsınız, çünkü memur dağıtıma çıkıyor.Genellikle 14:16 arası..Bazen de ilden ya da büyük ilçeden aldırıyoruz burda sorun yaşamayalım diye..
..
Erken tarih olması şu yazdıklarıma göre en çok benim işime gelir, değil mi?Ama ben erken olsun demedim..Herkese uyarım dedim, neden mi?1. nedeni diğer topicte de yazdım bana bu hediyeyi kimse zorla aldırmıyor, bana alacak olana da zorla aldırmıyorum.
2.neden ise bu olaya sonradan haberi olup katılan arkadaşlar oldu..Neden hevesleri kursaklarında kalsın,neden onlara zaman tanımayalım? Hediyem 5 gün gecikse ne olur 10 gün gecikse ne olur?

..
Kusura bakmayın şu yazdıklarınız hiç hoşuma gitmedi..Diğer yazılarınızı da okudum bu konu hakkında..
Buluşmaya söz vermişiz de gelmemişiz gibi davranıyorsunuz..Tutumunuz hiç hoş değil.:olmaz:

ben çok aceleci davrandım ve yolladım hediyemi açıkcası burayı takip edemedim meğer belli zamanı varmış bilmeden yolladım valla ama gönderdiğim arkadaş problem yapmadı çokda memnun oldu
bana kim alacak çok merak ediyorum bu yüzden de erken gönderse hiç itiraz etmem ama kurallarına göre yollamak istersede saygı gösteririm

ben de yolladım
21 ine nerede olacağım belli olmaz
doğumum normal olacak beklemeye başladık
o yüzden

bende ilkine evet diyenlerdenim ama yeni tarih benim içinde iyi oldu çocuklardan fırsat bulup hediyemi alamadım henüz <<çok daha iyi böylesi songül abla ne derse öyle olsun bana uyarvereliniortak bu heyecanı yaşatan o sonuçta herkes eğleniyor ne güzel sohbetler ediliyor bu sayede hediyelerde gönderilirse sohbetlik birşeyde kalmayacaksenağlama

ben de yolladım
21 ine nerede olacağım belli olmaz
doğumum normal olacak beklemeye başladık
o yüzden
Ayy canım Allah hayırlı doğum nasip etsin.

Sana alıcak arkadaş (belkide ben ) Erken gönderse bari kaydirigubbakcemile4

21inden başlayıp o hafta içimi yolluyacak herkes,21-25arası yani??

21 inde postalancak şekilde olacak.

Bana uyar zaten ben almıştım hedıyemı sadece gondermesı kaldı.:lepi::lepi::enbuyukkk:

Bende bendeeeee:lepi:

Bi paket yapamadım ben de yaa

ben zaten 2.şık demiştim ama iyi olmuş hayrılısı olsun hemde çokta önemli değil önemli olan yılbaşından önce herkesin elinde olması.

Back