Yılbaşı Hediyelerimizi 21 Aralık'da Gönderiyoruz....

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Arkadaşlar biliyorsunuz anket açtık ama
daha sonra çekilişe katılmak isteyenlerin ısrarıyla,
2.çekiliş yapıldı,hem yeni arkadaşlarımıza zaman tanıma adına,
hem ücra yerlerde oturan arkadaşlarımızın isteği üzerine,
hemde ayın 15 inin çok erken olması sebebbiyle,
hediyelerimizi 21 Aralık da göndermeye başlıyoruz...
hafta başı,hafta ortasında da elimizde olur...
inşallah herkes okeyler...
istiyoruz ki,kimse zor durumda kalmasın...

iyi olmuş songül abla
ben daha almamıştım hediyemi zamanım uzamış oldu

Çok iyi olmuş valla 2 hafta sonu hediye alma işini halletmiş olurum inş.

Belki aranızda bu kararı onaylamayanlar olacaktır ama
çok ama çok iyi oldu diyenler inanın çoğunlukta...
ay bir de zamanımız var daha,acele etmeye gerek yok ki,
tam yılbaşı hediyesi olacak hepimiz için...
tarihi herkesin onayladığını düşünerek,
huzur içinde eve gidiyorum,
hepiniz kendinize çok iyi bakın...

ozaman neden anket yapma zahmetinde bulundunuz madem siz kendi kafanıza göre belirseydiniz gönderilerin zamanını lütfen ters anlamayınız pekala sonradan çekilişe katılanlar 21 de yollıyabilirdi şuan çekişilde 15 aralık kabuledilmiş gözüüyor benım songül hanıma sorum şu nasıl oluyorda ? anket sonucunda çoğunluk 15 aralık derken çok ama çok iyi oldu diyenler inanın çoğunlukta...[/B]nsıl diyebiliorsunuzz?

kaydirigubbakcemile5 çok iyi oldu tam yılbaşı hediyesi olucak hemde içini ufak bişiler daha ekleriz o zamana kadar

oh bee en iyisi bu oldu defalarca söyledim 15i erken yılbası havası yok daha yabugün işten izin alıp gezdim çarsıyı yok daha hiçbişey daha cok erken diyor dükkanlar ben ilçede yasıyorum ve anca olur ozamana cok üzülmüştüm bugün bulamıycam istediklerimi diye cok sevindim 21 i olmasına

blackheart songül ablanın bi suçu yok ki ısrar eden bi çok kişi oldu
küçük yerlerde yaşayan insanlar var onları da düşünmemiz lazım
mağazalarda hediye alternatifleri bile bulamayanlar var

Benım içinde tarıh farketmez sadece kaynanama o tarıhlerde gıdip hedıyemı yollayabılırmıyım o sorun onun dısında sorun diil..

kızlar hepinizden özür diliyorum kusura bakmayın
senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
bu tarih değişiminden rahatsız olduysanız siz hediyenizi ayın 15 inde gönderirsiniz
bence konuyu uzatmak gereksiz

kk pro üyeee eccem cvbınız için teşekürlerrr aamaa cvp vermicemmm vericek cvp varkennn anlayan anlcıakk :jeyyar:

Son düzenleme:
sanırım tarih konusunda herkes kendine göre ankette oy hakkını kullandı... yedek liste ve küçük yerlerde yaşayan ; vakti olmayan arkadaşlar açısından bakamadık olaya... sonuçta herkes kendi hayatına göre seçim yapar...

ama makul sebepler olduktan sonra kabul edilebilir bence...
kimseyi üzüp ; kırmayalım ... amacımız gülümsetmekti bunu da gözardı etmeyelim lütfen...

açıkçası ben anlamadım... -tatlicadiarzu-

anket yapıldığında herkez oy kullanırken kk pro üye eccem arkadaş orda anketteki ilkinin daha iyi olucağınıı ve yılbaşından önce elimizde olucağını ve sonraya kalırsa sıkıntı yaşanabiliceğini söyledi şimdi birden bire ağız değiştirdi uzatmakk istemiyorum kimin ne odluğunu şuan anlamaktayım renklerini belli ediorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…