Yılbaşı hediyeleri burda

andina222

nihayet bir anne...
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
3.268
1
elmalı turtanın batuşumuza yılbaşı hediyesi :)))))
eve gelir gelmez eline aldı , bir oraya bir buraya taşıdı çanta gibi :))) açarsam anında oynamaya başlayacaktı o yüzden biraz ızdırap çeksin dedim nedenseeeee kaydirigubbakcemile3

doumgn065.jpg

güle güle oynasın, seni çok peşinde koşturduğu için olmasın :)))

elmalıcım güzel bir eğitici oyuncak seçmişsin canım emeğine sağlık kesene bereket

andişim batuşun oyuncağı çok güzel elmalıcım çok iyi bir seçim yapmışsın güle güle oynasın batu beyyy

:kedi::kedi::kedi:

tekrar teşekkür ederim dilekçim hepsini çok beğendik kesene bereket opuyorumnanaktan

andinacım saphiracım hediyeleriniz çok güzelll
güle güle kullanın..
elmalı,dilek sizinde kesenize bereket.
bende aldım hediyemizi yiğit'e..
zeyna'nın donu kaldı.
onudayarın halledip p.tesi kargoyla göndericem kısmetse..

andişim hediyenizi gerçekten ben çok beğendim. elmalıcım çok güzel bir fikir kesene bereket.
güzel güzel oynasın batuş ..( bu arada evde bir bunlar eksik kalmıştı senin bu da tamam oldu :)) )

safişcim sizin kıyafetleriniz de pek güzelmiş maviş maviş
iyi günlerde giysin oki
dilekcim senin de kesene bereket .

andinacım çok güzel bir hediyeymiş batuşumun oyuncağı elmalıcım kesene bereket

batuşun oyuncağını gördüm de aklıma geldi geçen gün öğle arasından sonra iş yerime geldim baktım masamda kocaman bir poşet içinde de kocaman bir oyuncak bu batuşun oyuncaklarına benziyor legolar var içinde büyük parçalar falan neyse şaşırdım önce asortie gönderdi sandım ne isim var ne kargo var arayıp haber de vermedi gönderiyorum diye biraz araştırdım bulamadım kim olduğunu neyse aldım oyuncağı işime döndüm bir-iki saat sonra bizim bir öğretmen arkadaş bekar bir erkek ay hocam gördüm çok sevdim amak istedim ama kime alsam diye düşündüm aklıma Eymen geldi diyor yaa çok mutlu oldum yaa insanın ummadığı bir anda ummadığı şeyler yaşaması sürprizler çok hoş gerçekten çok sevindim eşimde çok sevindi hatta Eymenden çok oynadı eşim yapıyor Eymen bozuyor bir gün alan arkadaşı da çaya çağıracağım dedim hepiniz oturun yere oynayın kaydirigubbakcemile3

safişim sizin elbiseye de bayıldım söylemiştim zaten donunda çok güzelmiş gördük rahatladık :roflol:

Buraya yazmıştım ama gelmemiş.

Hediyeleri çok beğendim.Alanların keselerine bereket.
Kullanacaklarada hayırlı olsun.Andiş donunu göremedik :)))

andinacım saphiracım hediyeleriniz çok güzel bebişleriniz güle güle kullansın
elmalı ve dilek sizinde kesenize bereket çok güzel seçimler

oyuncağımızı çok sevdik çok saol elmalıcım gerçekten süper bir hediye :)) hatta batudan çok ben oynadım diyebilirim :)

darkcım benim donum sonra gelicekmiş , elmalı eşiyle çıkınca alışverişe donu alamamış :p

hediyeler alınmaya başlamış.. güle güle kullansın bebişler ha analarıda..
kızlar donların resminidemi koycaz ne karılarsınız heeeekaydirigubbakcemile3

Anladım Andişim :))) Merakla bekliyoruz

Ya ben çok cafcaflı alamadım.Çok üst üsteydi paketler.Elimi attığmda dökülüyorlardı.bende bulduğum ilk kritere uyanı aldım :)))

allahım yaa donuda eklemıssınız gulme krızıne gırdım hasta hasta hedıyelerın hepsı bırbırınden gozellll

gule gule kullanınnn :)))

X