Yılbaşı gecesi Köln'de kadınların cinsel saldırıya uğraması ve gasp edilmesini protesto etti.

Bende ön yargılı olmak istemiyorum ama maalesef ew sahibini öldüren mi hırsızlık eden mi çoğu güwensizlik uyandıracak şeyler yapıo.. taksim de her sene benzer şeyler oluo WE ben inanılmaz sinir oluyorum dünyanın neresinde olursanız olun kadın olmak zor tek farkla medeni ülkelerde kadınlar meydanlara dökülebilio Allahim sen koru ne büyük travma.....

Konu aslinda su : Almanya rahat bir ülke, burada genc kizlarin 90 % mini etekde giyer, acikda giyinebilir ve kimsede yan gözle bakmaz.
Bu taciz olaylari nerdeyse bir kac yerlerde olmus hatta Hamburg`dada cok tacizler olmus.
Biz böyle tacizlere gercekten alisik degiliz, burada kolay kolay böyle olaylar olmaz. Üzüldügüm, kültürlerin birbirine uymamasi ve buda gelecek icin büyük problemler yaratacak gibime geliyor.

A-a siz son yıllarda doğan Suriyeli çocuk sayısını bilmiyor musunuz? Twitter'da çok dalga konusu olmuştu "şehirlere bombalar yağardı her gece, biz durmadan sevişirdik" şeklinde.
Ne kadar seviye yukarida o kadar bilincli olur insan. Seviyenin önemi cok. Demiyorki savas halindeyiz, biz nasil bu doguracagimiz cocuklara güzel bir hayat sunacagiz.
Zaten seviye yüksek olsa dogru kararlar verip ülkelerini tek basina yöneten insanlarin eline birakmazlardi.

A-a siz son yıllarda doğan Suriyeli çocuk sayısını bilmiyor musunuz? Twitter'da çok dalga konusu olmuştu "şehirlere bombalar yağardı her gece, biz durmadan sevişirdik" şeklinde.
Bezmialem hastanesinde saat 5ten sonra Suriyeli doktorlar Suriyeli hastalara bakiyor. Bir kere denk gelmistik kadinlarin istisnasiz hepsinin yaninda birer yas arayla ikiser ucer çocuk. Uckur mühim görüleceği üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…