Evet ilk defa oluyor ne yazikkiChess oysaki onlara kucak acilmisti, hosgeldiniz mülteciler denilmisti.
Bütün bu iyiliklere ragmen böyle insanlari taciz etmeleri aklim ermiyor. Cok üzücü.
Acima acinacak duruma düsersin`in bir örnegi iste.
Yardim ediyorsun sonrada gelip böyle seyler yapiliyor. Tabiki genelleme yapmamak lazim ama isin kötüsü Almanya`da irkcilik dahada artacak.
Her müslüman tabiki bu bir kac kendini bilmez gibi degil, fakat artik cok antipati toplamaya basladiklari bir gercek.
Allah`tan müslüman bir kadina benzemiyorum, beni italyan veya ispanyol saniyorlar, yoksa böyle rahat yasayamazdim bu ülkede.
Anlayacaginiz dünyanin hic bir yerinde huzur yok bu aralar.
Evet ilk defa oluyor ne yazikkiChess oysaki onlara kucak acilmisti, hosgeldiniz mülteciler denilmisti.
Bütün bu iyiliklere ragmen böyle insanlari taciz etmeleri aklim ermiyor. Cok üzücü.
Acima acinacak duruma düsersin`in bir örnegi iste.
Yardim ediyorsun sonrada gelip böyle seyler yapiliyor. Tabiki genelleme yapmamak lazim ama isin kötüsü Almanya`da irkcilik dahada artacak.
Her müslüman tabiki bu bir kac kendini bilmez gibi degil, fakat artik cok antipati toplamaya basladiklari bir gercek.
Allah`tan müslüman bir kadina benzemiyorum, beni italyan veya ispanyol saniyorlar, yoksa böyle rahat yasayamazdim bu ülkede.
Anlayacaginiz dünyanin hic bir yerinde huzur yok bu aralar.
İsveçte mülteciler genç kızlara tecavüz etmiş gerekçeleride onlar müslüman değil miş diye, avrupa haklı onları içeri almamakta bizim burdada müslüman oldukları halde memleket tehlikeli yer kadın ve genç kızlar için hatta çocuklar için ,
evet aynen böyle bir mantık var.. Müslüman olmadığı için insanların canlarını, mallarını, namuslarını kendilerine hak gören bir zihniyet ne yazık ki mevcut..
İsveçte mülteciler genç kızlara tecavüz etmiş gerekçeleride onlar müslüman değil miş diye, avrupa haklı onları içeri almamakta bizim burdada müslüman oldukları halde memleket tehlikeli yer kadın ve genç kızlar için hatta çocuklar için ,
Yok ya. Baksaniza bizim ülkede bile ne kadar fazla taciz. Avrupali alisik degil biz dusuyoruz diye olay büyümüyoMulteci almak istemiyoruz taktiği gibi geldi.
Beynim almiyo .Savastan kaç uçkur derdine düş .Tovbe yarabbim .Yok ya. Baksaniza bizim ülkede bile ne kadar fazla taciz. Avrupali alisik degil biz dusuyoruz diye olay büyümüyo
Coookkkk fazla . Hatta en büyük dertleri uckurlariBeynim almiyo .Savastan kaç uçkur derdine düş .Tovbe yarabbim .
Beynim almiyo .Savastan kaç uçkur derdine düş .Tovbe yarabbim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?