Yılbaşı çekilişine varmısınız anneler...

E

EU3

Ziyaretçi
......................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak ettim Yeliz hadi uyut Çınarı da gel bakalım neler var aklında ????

valla ben varım..diğer çekiliş tam anlamını bulmadı çünkü..bizde bebisim09 la eşleşmiştik..birbirimize ulaşamıyoruz bir türlü..o yattı yani...ama bence herkes istediği hediyeyi alsın..ama aile fotoğrafı güzel fikir..bir düşüneyim yazarım bende sonra...

kızlar hep bebekler için çekilişler yaptık bu seferde yılbaşı için çekilişler yapalım ama aklımda süper fikirler
sadece hediye değil yani süpriz şeyler CADIARZU
herkezi bekliyorum
çekiliş noter huzurunda yapılacak
ama hakketen çok orjinal düşüncelerim var

ama şuan emek çınar bey ayakta ayrıntılı yazamıyorum ayrıntıları sonra yazıcam
ayrıca orjinal fikirleri olan hanımlardanda fikirler bekliyorum vereliniortak

kızlar öncelikle düşündüklerimi yazıcam ama söylmek istediğim şuki eleştirelere açığım ve yeni fikirlere

öncelikle kurada kim kime çıkarsa hatıra olarak ailece çekilmiş bir tane resim yollamalı
ikinci olarak yeni yıl kartı arkasına çok sevdiğiniz bir şiiri yada yazıyı yazılmalı
üçüncü olarak evlerimize uğur getirmesi için yılbaşı mumu
dördüncü ve son olarakta anneler birbirlerine yılbaşında üstlerinde taşıyabilecekleri bir hediye alamaları
takı.giysi.toka.yada iç çamaşırı gibi
niyetim hediyeleri belirlemek değil ama yılbaşında bize uğur getirmesi aldığımız hediyeyi üstümüzde taşıyalımki anlamı olsun
iç çamaşırı hariç :) yeni yıldaki giysilerimizlede resim ekleriz

çok güzel fikir üretmişsin arkadaşım seni tebrik ederim çok hoşouma gitti fakat bir kaç şey eklersem inşallah kırılmazsın yelizcim birincisi aile fotoğrafı işi kimine göre güzel bir fikir gelirken kimine göre benim özelim bu şekilde resmimizi göndermeyi uygun bulamam diyebilir ben kendi adıma konuşayım mesela benim eşim aile resimlerimden göndermeme müsade etmez sanırım tabbii ki prensip meselesi diğer başka bir arkadaşımın eşi hiç bişey demez makul karşılar anlatabiliyormuyum 2. side iç çamaşırı hariç demişsin yaa bence oda olmalı yılbaşının anlamında uğur getirmesi için en çok kırmızı iç çamaşırları olmalı bence vbunu da dahil edersek daha iyi olur gibime geliyor iç çamaşırı niye hariç dedin bilmiyorum ama bance esprisi olur diye düşünüyorum
3. de diğer hediye çekikişine dönmemesini umuyorum ve bu sefer eğlencesini hakkıyla yaşamak istiyorum..
Ama işin içinde senin gibi bir arkadaşım varsa ziyadesiyle hakkınıda vereceğini de düşünüyorum
Güzel düşünce ve fikirler bekliyoruz diğer arkadaşlarımızdanda hadi bakalım kızlar...

fatoş sanırım resim eklemek için iç çamaşırı hariç demiş, yeliz.bende katılmak isterim ama bu hastalık olayından dışarı çıkamaz oldum bakalım inşaallah herşey yoluna girerde katılırım bende...

fatoş sanırım resim eklemek için iç çamaşırı hariç demiş, yeliz.bende katılmak isterim ama bu hastalık olayından dışarı çıkamaz oldum bakalım inşaallah herşey yoluna girerde katılırım bende...

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

ılahi Fatoş çok güldüm yaa .
Süper geçen yılbaşı kocaman göbişlerimizle yeni yılı beklerken hayatımızın en anlamlı hediyelerini aldık yılın ilk aylarında inşallah bu yılbaşını da o şekilde güzel bir anı olarak hatırlarız.
Ben zaten aramızda kalsın yılbaşı zamanını bayramlardan daha çok severim .:))

fatoş iç çamaşırı hariç derken resim eklemek hariç dedim
yani şöyle hani giyindiğimiz şeyi resim olarak eklicez ya iç çamaşırını ekleyemeyiz giyinik olarak anladınmı canım
resim olayına gelince haklısın ozaman iseyen ailece isteyen sadece çocuğuyla isteyen sadece bebeğinin fotosunu yollasın
anı kalamsı için
o zaman listeyi yapıyom hanımlar

bebiş katıl sende epey var ya
umarım iyileşirsin o zamana kadar
öncelikle iyileş ama

özlem sen bişey demedin katılmıcanmı yoksa
bu arada kızlar çekilişi kim yapsın ve ne zaman yapsın

aylincim bu çekiliş güzel olacak inan

bende diğer çekilişten hiç bişi anlamadım umarım bu güzel olur
aile fotorafı hakıında bişi diyemicem ama kızımın fotosunu gönderebilirim
bende varım diyorum:hulya:

kızlar ozaman foto konusunda anlaşalım bebeklerin fotosunu yolayalım ok
tamam nisan ben senin adını unuttum canım ya kusura bakma
hayatım sölermisin

kübra canım olsun bende herkesin adını bilmiyorum çünkü çok sık bakamıyorum foruma

İlahi Fatoş çok güldüm yaa .
Süper geçen yılbaşı kocaman göbişlerimizle yeni yılı beklerken hayatımızın en anlamlı hediyelerini aldık yılın ilk aylarında inşallah bu yılbaşını da o şekilde güzel bir anı olarak hatırlarız.
Ben zaten aramızda kalsın yılbaşı zamanını bayramlardan daha çok severim .:))

bende sonradan çok güldüm kendime:roflol: ben orasını düşünmemeiştim hiç hani ben giymeden resim olarak ekleriz:nazar: yada eklemek istemeyen eklemez diye düşünmüştüm..-tatlicadiarzu-

ha ayrıca mum fıkrı super tabı ıc camasırı da.))) mumlara bayılırım cunku

Resim çerçevesi de olur resim yerine hatta sepet yapalım yılbaşı sepeti şöyle süslü püslü .Hem mumlar çerceve falan hani çok maliyetli şeyler de değil kimse maddi anlamda da zorlanmamaış olur .
Varım tabii ki Yeliz cim yaz beni de en başaaaa :)))

seviyorum seni ÖZLEMMMMMMMMM
canımsın özlem bu süper fikir dediğin gibi herkez bir sepet hazırlasın ne isterse onu koysun çerçevede olur
süpersiniz yawwwwwwwwww

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu harika bir fikir özlemcim hem içini istediğimiz gibi doldururuz ama sepeti gönderince yolda taşırken içindekiler dağılıp gitmezmi ne dersiniz kızlar çünkü kargocular içinde ne olduklarını bilmedikleri için ona göre taşırlar fikir güzel ama elimize geçesiye kadar bir arıza çıkmaz inşallah ...

Bir kutuya falan konulabilir üzerinede kırılabilir falan yazınca daha dikkatli oluyorlar galiba .
Ohhhhh şirkete gelirdi böyle çok süper ya içinde içkiler çerezler çikolatalar olsada yesek içsek :)

X