E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
......................................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hep bebekler için çekilişler yaptık bu seferde yılbaşı için çekilişler yapalım ama aklımda süper fikirler
sadece hediye değil yani süpriz şeyler CADIARZU
herkezi bekliyorum
çekiliş noter huzurunda yapılacak
ama hakketen çok orjinal düşüncelerim var
ama şuan emek çınar bey ayakta ayrıntılı yazamıyorum ayrıntıları sonra yazıcam
ayrıca orjinal fikirleri olan hanımlardanda fikirler bekliyorum vereliniortak
kızlar öncelikle düşündüklerimi yazıcam ama söylmek istediğim şuki eleştirelere açığım ve yeni fikirlere
öncelikle kurada kim kime çıkarsa hatıra olarak ailece çekilmiş bir tane resim yollamalı
ikinci olarak yeni yıl kartı arkasına çok sevdiğiniz bir şiiri yada yazıyı yazılmalı
üçüncü olarak evlerimize uğur getirmesi için yılbaşı mumu
dördüncü ve son olarakta anneler birbirlerine yılbaşında üstlerinde taşıyabilecekleri bir hediye alamaları
takı.giysi.toka.yada iç çamaşırı gibi
niyetim hediyeleri belirlemek değil ama yılbaşında bize uğur getirmesi aldığımız hediyeyi üstümüzde taşıyalımki anlamı olsun
iç çamaşırı hariç :) yeni yıldaki giysilerimizlede resim ekleriz
fatoş sanırım resim eklemek için iç çamaşırı hariç demiş, yeliz.bende katılmak isterim ama bu hastalık olayından dışarı çıkamaz oldum bakalım inşaallah herşey yoluna girerde katılırım bende...
İlahi Fatoş çok güldüm yaa .
Süper geçen yılbaşı kocaman göbişlerimizle yeni yılı beklerken hayatımızın en anlamlı hediyelerini aldık yılın ilk aylarında inşallah bu yılbaşını da o şekilde güzel bir anı olarak hatırlarız.
Ben zaten aramızda kalsın yılbaşı zamanını bayramlardan daha çok severim .:))