Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Nıyekı canım yanı korumalı derken hanı?

yoksa...

eğer öyle bir şey olacak gibiyse, efser aldım/alacağım/yollayacağım gibi bir taahhüt vermezse hazır kimse yollamadan bir iki kişi arasında düzenleme yapabilirsin bence.

bence de efser almayacaksa mağdur olmasın kimse..aramızda ayarlarız.sormak lazım ..

Kızlar katılmayacağım derse efser aradan cıkıyor sadece yeniden düzenlemeye gerek kalmıyor. Efsere alacak kişiye haber vereceğim sadece, efsere değil, efserin kurbanına alacak.

efserı ben hıc tanımıyorum
yenı uye degıl dımı?
ben kım kıme alacak neredeyse bılıyorum buarada

Efser eski editör. Ben de ona guvenmiştim aslında. Ama diğer topiklerde yazıyor buraya hiç ugramıyor. Daha öncede uyarmıştım 1 msj yazdı yine gitti.

Evelynn sende cep numarası vardır. Olmadı ulaş bir. Yoksa ona da hediye gitmesin yani katiiler kurbanlar değişsin

Canım kendisi zaten sitede aktif. Baska konularda yazıyor. Ben de ona sinirleniyorum acıkcası.

Sadece yazmıyorsa sıkıntı yok yahu kurbanını biliyo şartları biliyo tamamdır sadece sıkıntı yok dimi çekiliş isinde diye sorulabilir

Ben çokça bdv ye giriyorum ama.sıkıntı yok yani ben almaya başladım bile, laf çıktı ağızdan bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…