Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
benım ev nasıl allah bılır ya benım oglan cok dagıtıyor sonrada dusuyor kafasını gozunu carpıyor mayın tarlasına
vallahı onu alan gerı bırakacak yemınle GelenKutusu GelenKutusu

of bravo hemencık donmusunuz
buarada bende bu aksam dosemecıye gıdıyorum salon koltuklarımın kumaslarını degıstırecegım :KK70:
su turkuaz kahve dıyen kımse bana ıg bı foto atsın zıra pudraya dogru akıyorum ama mavılıkte ıstıyorum :KK70:

ama sorum tabıkı hedıye ıcındı :) kedılerın anası senın esyalarını cok begendım

Arkadaşlar, normalde bizim ailede biz hediye olarak ya çeyrek altın veririz ya da sorarız ne istiyorsun diye. İstemediği birşeyle karşılaşmasın diye.
İçgüdüsel olarak ben de bana çıkan kişiye sormak istiyorum aslında, sana neler alınması seni daha mutlu eder diye. Ama tabi ki sürprizi kaçacağı için soramıyorum. O yüzden herkes net olarak ne istediğini yazarsa memnun olurum.

Örneğin, ben ayakkabı severim değil de nike air max olursa sevinirim gibi.

Not: bu temsili bir örnekti, benim bile air max'ım yok, size alamam yani :KK14:

Ya da makyaj malzemesi severim değil de siyah göz kalemi ve şu marka severim gibi.
Ya da çeyizime birşeyler alabilirsin değil de kek kalıbım eksik, cezvem eksik gibi, tercihen markalarla.

Çoğu arkadaşımız kafasında hediyesini belirlemiş, bir iki kişi almış bile sanırım. Eğer onlardan biri bensem lütfen hediyesini değiştirmesin. Ama değilsem kullanmadığım şeyleri yazaayım diye düşünüyorum

Mesela beni çeken kişi bana koku almasın. Senelerdir değiştirmediğim kokum var, biraz tutucuyum o konuda, kolay değiştiremiyorum. Makyaj yapmam, sadece göz kalemi kullanırım, o da sadece Lancome ve navy blue rengi. Ama o da bizim belirlediğimiz tutarı aşıyor, o yüzden makyaj malzemesi istemem.

Bekarım ama çeyiz de istemem :KK70: Herbirşeyim tam, bir tek koca eksik. Az önce gelen misafirler yeteri kadar havlu getirdği için lütfen havlu da olmasın :KK70:
Çanta cüzdan vs olmasa sevinirim, evdekiler yetiyor artıyor bile.

Eh senin de şeklinde küfürlere başlamadan önce ne olabilire geçeyim. Mesela kitap olabilir. Khaled Hosseini'den "ve dağlar yankılandı" olabilir. "Bin muhteşem güneş olabilir. Uçurtma avcısını okudum, o olmasın.

Takı olarak sadece gümüş yüzük takarım. Boyu önemli değil, burda büyütüp küçültürüm.

Hımmm başka aklıma bişi gelmiyo ya.
Gelirse yazayım mı gene yoksa böyle ayıp mı oluyo

senin enkaz dediğin bu mu :) bu enkazsa benim ki ne acaba.. evin her yeri küçük lego parçası :)

benım ev nasıl allah bılır ya benım oglan cok dagıtıyor sonrada dusuyor kafasını gozunu carpıyor mayın tarlasına
vallahı onu alan gerı bırakacak yemınle GelenKutusu GelenKutusu

Ya gidip de çocuk odasının resmini çekmedim herhalde.
Zaten misafirler gelmeden önce tertemizdi, çocuklar daha okuldan gelmediği için dağılmaya fırsat olmadı.
Birazdan almaya gidicem, o zaman görün tekrar evin halini

Koku ya da kıyafet almak için birini.çok iyi tanımak lazım, 36 bedenim der mesela ama ben dar kalıp birsey alırım olmaz üstüne, ben şahsen o riske girmem,ya da kendi adıma şunu diyim evde biblo süs vs sevmem zaten oğlum durdurmaz ama çerçeve seviyorum mesela, onun dışında makyaj saç baş takı kadınsal her türlü aksesuarı severim konu sahibine detay yazmadım bu kadar ama kolaylık olmasi açısından yazmak daha iyi gibi

resmıne bakamadım kaldırmadın degılmı
AHA BUBENIM SALON
istikbal-perla-yemek-odasi-takimi-300315-1.jpg

kedılerın anası senın esyalarını cok begendım

Teşekkürler canım

ay çok tatlı, içim açıldı. :KK36: sen nasıl evim güzel evime konu açmazsın.

Bilmem ki hiç aklıma gelmedi :KK53:

Arkadaşlar, normalde bizim ailede biz hediye olarak ya çeyrek altın veririz ya da sorarız ne istiyorsun diye. İstemediği birşeyle karşılaşmasın diye.
İçgüdüsel olarak ben de bana çıkan kişiye sormak istiyorum aslında, sana neler alınması seni daha mutlu eder diye. Ama tabi ki sürprizi kaçacağı için soramıyorum. O yüzden herkes net olarak ne istediğini yazarsa memnun olurum.

Örneğin, ben ayakkabı severim değil de nike air max olursa sevinirim gibi.

Not: bu temsili bir örnekti, benim bile air max'ım yok, size alamam yani :KK14:

Ya da makyaj malzemesi severim değil de siyah göz kalemi ve şu marka severim gibi.
Ya da çeyizime birşeyler alabilirsin değil de kek kalıbım eksik, cezvem eksik gibi, tercihen markalarla.

Çoğu arkadaşımız kafasında hediyesini belirlemiş, bir iki kişi almış bile sanırım. Eğer onlardan biri bensem lütfen hediyesini değiştirmesin. Ama değilsem kullanmadığım şeyleri yazaayım diye düşünüyorum

Mesela beni çeken kişi bana koku almasın. Senelerdir değiştirmediğim kokum var, biraz tutucuyum o konuda, kolay değiştiremiyorum. Makyaj yapmam, sadece göz kalemi kullanırım, o da sadece Lancome ve navy blue rengi. Ama o da bizim belirlediğimiz tutarı aşıyor, o yüzden makyaj malzemesi istemem.

Bekarım ama çeyiz de istemem :KK70: Herbirşeyim tam, bir tek koca eksik. Az önce gelen misafirler yeteri kadar havlu getirdği için lütfen havlu da olmasın :KK70:
Çanta cüzdan vs olmasa sevinirim, evdekiler yetiyor artıyor bile.

Eh senin de şeklinde küfürlere başlamadan önce ne olabilire geçeyim. Mesela kitap olabilir. Khaled Hosseini'den "ve dağlar yankılandı" olabilir. "Bin muhteşem güneş olabilir. Uçurtma avcısını okudum, o olmasın.

Takı olarak sadece gümüş yüzük takarım. Boyu önemli değil, burda büyütüp küçültürüm.

Hımmm başka aklıma bişi gelmiyo ya.
Gelirse yazayım mı gene yoksa böyle ayıp mı oluyo

Bence iyi oluyor aklına geldikçe yaz. Herkes böyle arada ipucu versin. Kullanmayacağı sevmeyeceği şeyleri bence.

Ovvvb harika... bayıldım. ... kedi micmiyomu o koltuğa. Ben cesaret edemem.

Onlar mıcmıyor ama köpeğim kirletebiliyor. O yuzden ona yasak:)

kıyafet ve takım çamaşır düşünenler bedeni nasıl tutturabilmeyi düşünüyorsunuz. :confused: genelde çoğu kişi tek beden giymiyor. kıyafete göre değişiyor. ben mesela xs de oluyor s de oluyor bazen s bol oluyor. :s

Bilmem artık ya risk alacaklar ya da almayacaklar:)

arkadaşlar bana da bi çıtlatsanız kime çıktım acaba :)

Sürprizzz :KK53:

Teşekkürler canım

Bilmem ki hiç aklıma gelmedi :KK53:

Bence iyi oluyor aklına geldikçe yaz. Herkes böyle arada ipucu versin. Kullanmayacağı sevmeyeceği şeyleri bence.

Onlar mıcmıyor ama köpeğim kirletebiliyor. O yuzden ona yasak:)

Bilmem artık ya risk alacaklar ya da almayacaklar:)

Sürprizzz :KK53:
kedilerinm anası senin ev şahaneeee

Çıkış yaptım siteden, bana çıkan kişinin profilini inceliyorum ahahahah çok zekiyim di mi.
Böylece kimse aktivitelerde birşey göremeyecek

Valla bende yazayım benim tarzım şu bu resimlerden yola çıkarsınız.Dekolte göğüs dekoltesi severim :KK49::KK49:

Mavi-Kot-Pantolon-Kahve-Kazak-Atk%C4%B1-Kaban-Ve-Stiletto-Ayakkab%C4%B1.jpg
jean-pantolon-4.jpg

denizinrenklidunyasi_13516289328.jpg

mini23.jpg

geni%C5%9F-yakal%C4%B1-siyah-bayan-%C3%B6rg%C3%BC-kazak-modeli.jpg

X