- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
benım ev nasıl allah bılır ya benım oglan cok dagıtıyor sonrada dusuyor kafasını gozunu carpıyor mayın tarlasına
vallahı onu alan gerı bırakacak yemınle GelenKutusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaldırdımresmıne bakamadım kaldırmadın degılmı
kızım ajanmısın senkaldırdım
Ovvvb harika... bayıldım. ... kedi micmiyomu o koltuğa. Ben cesaret edemem.
senin enkaz dediğin bu mu :) bu enkazsa benim ki ne acaba.. evin her yeri küçük lego parçası :)
benım ev nasıl allah bılır ya benım oglan cok dagıtıyor sonrada dusuyor kafasını gozunu carpıyor mayın tarlasına
benim heryer çocuk odası gibi de o yüzden canım:)Ya gidip de çocuk odasının resmini çekmedim herhalde.
Zaten misafirler gelmeden önce tertemizdi, çocuklar daha okuldan gelmediği için dağılmaya fırsat olmadı.
Birazdan almaya gidicem, o zaman görün tekrar evin halini
AHA BUBENIM SALONresmıne bakamadım kaldırmadın degılmı
kedılerın anası senın esyalarını cok begendım
ay çok tatlı, içim açıldı. sen nasıl evim güzel evime konu açmazsın.
Arkadaşlar, normalde bizim ailede biz hediye olarak ya çeyrek altın veririz ya da sorarız ne istiyorsun diye. İstemediği birşeyle karşılaşmasın diye.
İçgüdüsel olarak ben de bana çıkan kişiye sormak istiyorum aslında, sana neler alınması seni daha mutlu eder diye. Ama tabi ki sürprizi kaçacağı için soramıyorum. O yüzden herkes net olarak ne istediğini yazarsa memnun olurum.
Örneğin, ben ayakkabı severim değil de nike air max olursa sevinirim gibi.
Not: bu temsili bir örnekti, benim bile air max'ım yok, size alamam yani
Ya da makyaj malzemesi severim değil de siyah göz kalemi ve şu marka severim gibi.
Ya da çeyizime birşeyler alabilirsin değil de kek kalıbım eksik, cezvem eksik gibi, tercihen markalarla.
Çoğu arkadaşımız kafasında hediyesini belirlemiş, bir iki kişi almış bile sanırım. Eğer onlardan biri bensem lütfen hediyesini değiştirmesin. Ama değilsem kullanmadığım şeyleri yazaayım diye düşünüyorum
Mesela beni çeken kişi bana koku almasın. Senelerdir değiştirmediğim kokum var, biraz tutucuyum o konuda, kolay değiştiremiyorum. Makyaj yapmam, sadece göz kalemi kullanırım, o da sadece Lancome ve navy blue rengi. Ama o da bizim belirlediğimiz tutarı aşıyor, o yüzden makyaj malzemesi istemem.
Bekarım ama çeyiz de istemem Herbirşeyim tam, bir tek koca eksik. Az önce gelen misafirler yeteri kadar havlu getirdği için lütfen havlu da olmasın
Çanta cüzdan vs olmasa sevinirim, evdekiler yetiyor artıyor bile.
Eh senin de şeklinde küfürlere başlamadan önce ne olabilire geçeyim. Mesela kitap olabilir. Khaled Hosseini'den "ve dağlar yankılandı" olabilir. "Bin muhteşem güneş olabilir. Uçurtma avcısını okudum, o olmasın.
Takı olarak sadece gümüş yüzük takarım. Boyu önemli değil, burda büyütüp küçültürüm.
Hımmm başka aklıma bişi gelmiyo ya.
Gelirse yazayım mı gene yoksa böyle ayıp mı oluyo
Ovvvb harika... bayıldım. ... kedi micmiyomu o koltuğa. Ben cesaret edemem.
kıyafet ve takım çamaşır düşünenler bedeni nasıl tutturabilmeyi düşünüyorsunuz. genelde çoğu kişi tek beden giymiyor. kıyafete göre değişiyor. ben mesela xs de oluyor s de oluyor bazen s bol oluyor. :s
arkadaşlar bana da bi çıtlatsanız kime çıktım acaba :)
kedilerinm anası senin ev şahaneeeeTeşekkürler canım
Bilmem ki hiç aklıma gelmedi
Bence iyi oluyor aklına geldikçe yaz. Herkes böyle arada ipucu versin. Kullanmayacağı sevmeyeceği şeyleri bence.
Onlar mıcmıyor ama köpeğim kirletebiliyor. O yuzden ona yasak:)
Bilmem artık ya risk alacaklar ya da almayacaklar:)
Sürprizzz