- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
kızlarr instagram adresimi de verym takipleşelım eezg_ats
bende istek gönderdim
ben bulunmaz bulunurum bul benibuldum seni :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr instagram adresimi de verym takipleşelım eezg_ats
ben bulunmaz bulunurum bul benibuldum seni :)
yuppi
çok heycanlı
sen bul :) soylemedınkıbende istek gönderdim
ben bulunmaz bulunurum bul beni
kovani yesinler
N ile başlıyorsen bul :) soylemedınkı
yaw nasıl bulım Dur bakım su ıg veren kız kımdı ondan bakımN ile başlıyor
iyiym canım ,evet görüşemedik valla.iş güç derken öyle uzun süreli kalamıyorum sitede:)iyim abla sen nasılsın. görüşemedik nezamandır.
bende çağırdım filozufu ama katılmak istemediğini söyledi
55 sayfa olunca sandım ki çok kişi katılacak:)yeni üye ve tanımdaıklarımız dahil edilmeyecek denince korktular sanırım hahah geçen yılkinde epeyce saçma şeyler yaşanmış sanırım o yüzden az kişi öz kişi diyorum :):)
kovani yesinler
55 sayfa olunca sandım ki çok kişi katılacak:)yeni üye ve tanımdaıklarımız dahil edilmeyecek denince korktular sanırım hahah geçen yılkinde epeyce saçma şeyler yaşanmış sanırım o yüzden az kişi öz kişi diyorum :):)
Sırf çeneyiz biz ondan 55 sayfanın 50 si çok heyecanlı yaaaaa zaten yazıyoriyiym canım ,evet görüşemedik valla.iş güç derken öyle uzun süreli kalamıyorum sitede:)
anladım gelse iyiydi :):)
Günnaaayyydııınn dün sporda çok yorulmuşum yeni kalktım kalçalar feci Çekiliş bu öğlen demi nasıl olacak çekiliş onu çözemedim
Sırf çeneyiz biz ondan 55 sayfanın 50 si çok heyecanlı yaaaaa zaten yazıyor
tabi tabi en güzeli..yoksa paketten kullanılmış donla,bayat çikolata çıkabilir
Aynen az ve öz olsun guvenebilelim dedik sonucta adres tel veriyoruz:) Aslında bir çekiliş daha var o kalabalık sanırım ona herkes katılabiliyor cunku
şimdi tam anımsayamadım hangi topikte olmuştu diye..ya yılbaşı çekilişinde ya da alışveriş topiklerinden birinde..oldu yani olay gerçekAyyy kullanılmış don mu Böyle bir şey olmadı de
ay öylemiii olmuussstabi tabi en güzeli..yoksa paketten kullanılmış donla,bayat çikolata çıkabilir
oha içine bişi kaçmış olmasınşimdi tam anımsayamadım hangi topikte olmuştu diye..ya yılbaşı çekilişinde ya da alışveriş topiklerinden birinde..oldu yani olay gerçek
Hımm bana iyi çek kız bismillAllah diyerek
Yukarda foto paylaştım her isim için kovadan bir kagıt cekcem