Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Yok mu artıraannn?

12312308_898280070220181_1019032632_n.jpg

iyim abla sen nasılsın. görüşemedik nezamandır.
bende çağırdım filozufu ama katılmak istemediğini söyledi :KK43:
iyiym canım ,evet görüşemedik valla.iş güç derken öyle uzun süreli kalamıyorum sitede:)
anladım gelse iyiydi :):)

55 sayfa olunca sandım ki çok kişi katılacak:)yeni üye ve tanımdaıklarımız dahil edilmeyecek denince korktular sanırım hahah geçen yılkinde epeyce saçma şeyler yaşanmış sanırım o yüzden az kişi öz kişi diyorum :):)

:KK23::KK23:

55 sayfa olunca sandım ki çok kişi katılacak:)yeni üye ve tanımdaıklarımız dahil edilmeyecek denince korktular sanırım hahah geçen yılkinde epeyce saçma şeyler yaşanmış sanırım o yüzden az kişi öz kişi diyorum :):)

Aynen az ve öz olsun guvenebilelim dedik sonucta adres tel veriyoruz:) Aslında bir çekiliş daha var o kalabalık sanırım ona herkes katılabiliyor cunku

Günnaaayyydııınn dün sporda çok yorulmuşum yeni kalktım kalçalar feci :KK53: Çekiliş bu öğlen demi nasıl olacak çekiliş onu çözemedim :KK59:
iyiym canım ,evet görüşemedik valla.iş güç derken öyle uzun süreli kalamıyorum sitede:)
anladım gelse iyiydi :):)

Sırf çeneyiz biz ondan 55 sayfanın 50 si çok heyecanlı yaaaaa zaten yazıyor :KK53::KK53:

X