Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .

Cute alemsin varyaa

Hoş gördüm fıstığım sağol iyiyim sen nasılsın oğluşun nasıl iyimi..

Meleğim ne haberrrrrrr
oğlum da ben de iyiyiz abla çok sağol..burda takılıyoruz..hem muhabbet hem hediye,güzel denk geldik..:)
seni de özlemiştim ne zamandır..arada takıl bize:)

Ne güzel bende katılmak isdeim ama laptopta resim ekleme şeysinde sorun vardı hallolmadı daha olsaydı bende katılırdım..

Hoş gördüm asmucum sağol
ablacım biz yılbaşını beklemeden arada hediyeleşme yapalım dedik..sevgililer gününde kadınlar günüde falan :):)
sen de gel çok seviniriz.

oğlum da ben de iyiyiz abla çok sağol..burda takılıyoruz..hem muhabbet hem hediye,güzel denk geldik..:)
seni de özlemiştim ne zamandır..arada takıl bize:)

Kocaman olmuştur oğlunda okula gidiyor demi kreşti herhalde yanlış hatırlmaıyorsam..
Fırsat buldummu takılırım tacizimide yaparım sizlere :))

Kocaman olmuştur oğlunda okula gidiyor demi kreşti herhalde yanlış hatırlmaıyorsam..
Fırsat buldummu takılırım tacizimide yaparım sizlere :))
evet abla tüm gün özel anaokuluna gidiyor..seneye ilkokul inşallah..
senin kız işe başladı bile,Allahım ne kadar uzun yıllar var o günlerekızın nasıl bu arada?

ABLAMMMMM yeni çekiliş olursa ona katıllll lütfen

Pc de sorun var düzelmedi hala drivemı nedir bişileri yapılacakmış eşim halledecek onuda..

ablacım biz yılbaşını beklemeden arada hediyeleşme yapalım dedik..sevgililer gününde kadınlar günüde falan :):)
sen de gel çok seviniriz.

İnşallah hayatım neden olmasın kısmet olursa katılırım bende..

keşke sende olsaydın.birdahakine inşallah

Söyledinde sanada demiştim pc de sorun var diye kısmet olmadı işte..

evet abla tüm gün özel anaokuluna gidiyor..seneye ilkokul inşallah..
senin kız işe başladı bile,Allahım ne kadar uzun yıllar var o günlerekızın nasıl bu arada?

Maşlalh kocaman adam olmuş artık annesi..
Başladı 1,5 sene oldu işe gireli,kızçemde iyi nişanlandı seneyede düğünü olacak..

seçeneklerin hepsi çok şirin tipler ki..
gönderildi mi onu söyle bari??burdaki ptt ye güvenmiyorum hiç,geri gitmesin hediyeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…