- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Kizim ne bileyim benim oje gordugummu var cute siyah o oje dedi bense idda ettin mavi diye.Ay çok bombasınızBenim mavi ojem yok siz kimin watsapp fotosunu incelediniz ahahahah
bence diğerlerini de bekle,öyle yaparsın kolajatın bana whatsaptan kolajlıyayım
Yok adamda aynı ya
bırbırımızı bulmusuz o konudacok ıyı bı cınsel hayatımız oldugu ıcınmı anlasıuyoruz anlastıgımız ıcınmı ıyı bılmıyorum bazen onada soruyorum
Ehehehe
odevler bende ters etkı yapıyor
sımdı odevler bıtse ege uyusa fılan
ay tovbe tovbe
gıdım bı abdest alım
ablam iyiyiz çok güzel zaman geçiriyoruz hediyeleşiyoruz heyecan yapıyoruzHoş gördüm fıstığım sağol iyiyim sen nasılsın oğluşun nasıl iyimi..
Meleğim ne haberrrrrrr
sana gelen hediyeyi illa ayağınamı giycenbence diğerlerini de bekle,öyle yaparsın kolaj
oğlum da ben de iyiyiz abla çok sağol..burda takılıyoruz..hem muhabbet hem hediye,güzel denk geldik..:)Hoş gördüm fıstığım sağol iyiyim sen nasılsın oğluşun nasıl iyimi..
Meleğim ne haberrrrrrr
ablam iyiyiz çok güzel zaman geçiriyoruz hediyeleşiyoruz heyecan yapıyoruz
yeni kişiler tanıdık çok hoş ortam oluştu
HanimKelesimiGetir hoşgeldin hanım abla
yok la beni kastetmedim kisana gelen hediyeyi illa ayağınamı giycen
ABLAMMMMM yeni çekiliş olursa ona katıllll lütfenNe güzel bende katılmak isdeim ama laptopta resim ekleme şeysinde sorun vardı hallolmadı daha olsaydı bende katılırdım..
Hoş gördüm asmucum sağol
ablacım biz yılbaşını beklemeden arada hediyeleşme yapalım dedik..sevgililer gününde kadınlar günüde falan :):)Ne güzel bende katılmak isdeim ama laptopta resim ekleme şeysinde sorun vardı hallolmadı daha olsaydı bende katılırdım..
Hoş gördüm asmucum sağol
oğlum da ben de iyiyiz abla çok sağol..burda takılıyoruz..hem muhabbet hem hediye,güzel denk geldik..:)
seni de özlemiştim ne zamandır..arada takıl bize:)
keşke sende olsaydın.birdahakine inşallahNe güzel bende katılmak isdeim ama laptopta resim ekleme şeysinde sorun vardı hallolmadı daha olsaydı bende katılırdım..
Hoş gördüm asmucum sağol
evet abla tüm gün özel anaokuluna gidiyor..seneye ilkokul inşallah..Kocaman olmuştur oğlunda okula gidiyor demi kreşti herhalde yanlış hatırlmaıyorsam..
Fırsat buldummu takılırım tacizimide yaparım sizlere :))
ABLAMMMMM yeni çekiliş olursa ona katıllll lütfen
ablacım biz yılbaşını beklemeden arada hediyeleşme yapalım dedik..sevgililer gününde kadınlar günüde falan :):)
sen de gel çok seviniriz.
sana alacak kişiyide öğrendimmmmyok la beni kastetmedim ki
keşke sende olsaydın.birdahakine inşallah
evet abla tüm gün özel anaokuluna gidiyor..seneye ilkokul inşallah..
senin kız işe başladı bile,Allahım ne kadar uzun yıllar var o günlerekızın nasıl bu arada?
heytt be goçummmmm benımmm angaralı olmak ayrıcalıktır
seçeneklerin hepsi çok şirin tipler ki..sana alacak kişiyide öğrendimmmm
şimdiblue_ismyheart Y yesil_zeytin_ dan başka kim kaldı alacak
hahAdAm_OLaCaK_KIZ kız var
şimdi
Y yesil_zeytin_ = çook tatlı biri alıyor ona
AdAm_OLaCaK_KIZ = onada çok değişik bir nsan türü alıyor
blue_ismyheart = sana alacak kişi çok şirin biri
KedidirKedii = kız sana alacak kişiy hiç hazetmiyom ya ben
başka kaldımı