- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
bence özlemin hediyeleri gönderilmeden görmesi gerekiyordu
yani kurucu olarak
tabi kız nerden bilsin görmesi gerektiğini
yani sonraki cekilişlerde böyle olmalı bence
buarada özlemin eşi kaza gecirmiş , bi süre aktif olamayacak.
ay ısım vermısımÖzlem kim ? Hayırdır ne olmuş paketlemeler mi beğenilmedi , az bütçeli hediyeler mi alınmış zerre bişi anlamadım . Kim neden hediyeleri görecek ...
Şık bir hediye çikolata ve çamaşır alınacak ama ben çikolatalara çok şaşırdım açıkçası yani benim nazarımda.. Kişisel değil tabi .. 30-35 tl arası dendi herkes en az 50 tl harcadı bence çünkü fiyatlar belli marka olarak alınıyorsa özellikle .. ama herkes harcamamış olabilir bilemedim .. Gösterilme olabilir bir daha'kine ama çoğu kişi alım gönderim bana en güzel gelsin ama mantığında ..ay ısım vermısım
2 kedi annesi yanı konu sahıbı dıyorum bence bır sonrakı cekılıste herkesın hedıylerını gormelı gonderılmedın
bu eksık fılan dedıgı kısıler oldu yol gosterdı yanı soranlara, e sormayanları gormedı halıyle.Anket yapıldı mesela orası yanlıs anlasılmıs kız ılk defa anket yapıyor bende ılk defa katıldım hanı ben sonrakı ıcın soyluyorum bence gorulmesı gerektı dıye
ben sahsen alırkenŞık bir hediye çikolata ve çamaşır alınacak ama ben çikolatalara çok şaşırdım açıkçası yani benim nazarımda.. Kişisel değil tabi .. 30-35 tl arası dendi herkes en az 50 tl harcadı bence çünkü fiyatlar belli marka olarak alınıyorsa özellikle .. ama herkes harcamamış olabilir bilemedim .. Gösterilme olabilir bir daha'kine ama çoğu kişi alım gönderim bana en güzel gelsin ama mantığında ..
Bende öyle eğer ödemelerime denk gelmeseydi çok daha fazlasını almasını isterdim ama kendi zevkime göre onun bedenine göre aldım hatta kendime de aynı takı ve kazaktan aldımben sahsen alırken
kendıme alır gıbı aldım , bana gelse severmıyım begenrmıyım dıye bı suru gel gıt yaptım yanı hem emek harcadım hem kafa patlattım
Bence herkes aynı seyı dusunmemıs
Çok ayıp cıdden.
Var ama ben grupta degılımVatsap grubunuz varsa beni de alın açıcam vatsapı diceklerim var
Ona da çok geçmiş olsun ya, inşallah ciddi bir şey yokturVar ama ben grupta degılım
grup baskanının esı bı kaza gecırdı
o yuzden alamadı benı gerı
Bende özel mesaj atım bakmamış sanırım dedim günahını aldım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumVar ama ben grupta degılım
Var ama ben grupta degılım
sağol canım ,sarışeker kadar sizlerin de beğenmesine sevindim:)
çok sevindim vallahi hepinizin beğenmesine :):)Blue cok cok coooooookkk guzel seyler almissin inanki bayildimmmm....
Ben alcam ama sana değilSarisekerannesi güle güle kullan blue_ismyheart kesene bereket..
bana kim alacak yahu
Sare Lavinya sen almak istermisin