- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Ay ne uyanıyorsun geç kalmış değilsin daha çoğumuz yollamadı.Çok utandım
Bana hediye alanı merak ediyorum hata meraktan çıldırıyorum çıksın ortaya ya
Yok söylemem ben böyle gidersem öbür hafta yollarım artıkAy ne uyanıyorsun geç kalmış değilsin daha çoğumuz yollamadı.Biz sadece bugün cuma olduğu için bugün mü yolluyorsun yoksa pzt salı mı merakını yaşadık.
daha neler heheheheh :)mümkünse deneyerekana oğul üstlerinde koysunlar
kızlar bı durun valla telefon kafayı yedıdaha neler heheheheh :)
Neyi ekliyim kuzum?hediyeleri mi? pazartesi günü kurbanım ekler artık:):)ohh hayırlı işler blueeklesene merak ediyoruz
ay acele etme canım valla kızım hastalandı çok bişey yapamadımkızlar bı durun valla telefon kafayı yedı
resımlerı pc atamıyorum elım ayagım gırdı bırbırıne yedı benı kızlar de haydı dıye
ben sana geldi hediyeler sandımNeyi ekliyim kuzum?hediyeleri mi? pazartesi günü kurbanım ekler artık:):)
cute begendinmi kuzusiz benim donu görmediniz patlayın
çok merak ettim cute..siz benim donu görmediniz patlayın
kesene bereket delimiisn egenin k.ıcını bıle dusunmussunay acele etme canım valla kızım hastalandı çok bişey yapamadım
kusuruma bakma nolur
beni kimse çağırmadı ben damdan düşer gibi geldimne kadar güzel ve özenerek seçilmiş hediyeler olmuş..herkesin kesesine bereket..
tesadüf oldu belki ama güzel bir grup olmuşuz biz:):)
gerçi herkes en yakınlarını çağırdı sanırım ondan böyle seçmece olduk:)
ayyyy bayıldımm onaaa oğluşummm giysin tontiş dötüneee :)kesene bereket delimiisn egenin k.ıcını bıle dusunmussun
Beni de Cute çağırdı, geri kalanların hiç birini tanımıyordumbeni kimse çağırmadı ben damdan düşer gibi geldim
buarada nıkah sekerınde cıdden tam yenı odama gore olacakayyyy bayıldımm onaaa oğluşummm giysin tontiş dötüneee :)
ee tanıştıkyaaaa kontesss hanımablam hanımağammmBeni de Cute çağırdı, geri kalanların hiç birini tanımıyordum
Onlar da büyük ihtimal beni tanımaz
begenmene çoookk sevindimmm tatlımbuarada nıkah sekerınde cıdden tam yenı odama gore olacak
bırde reglı oldum bugun ayrıca agla agla patlamıstım sabahtan berı
cıkolata mutluluk kaynagım olacak