- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Kimi istemiyon kız
Ahahhaha belki daha kargolamamışlardır bir arayıp sorsanız. Olmazsa hediye ulaştıgı gun fotosunu cekip atarsın
bişiy olmaz burdan yazarsın kuızum adama baskı yapma
Sen nerden biliyon kimse bilmiyor hıhben sorarım hahahahaahahhahaha
değil değil.Bana kim yolluyo yaÇok merak ediyorum artık açıklayın
Tek istemediğim bir kişi var . İnşallah o değildir.
Bana kim yolluyo yaÇok merak ediyorum artık açıklayın
anasını satayımmmm fbı çözemez bu sorunuSen nerden biliyon kimse bilmiyor hıh
değil değil.
olsun çocuğun var. anca olur.Vay arkadaş erkeğin yapacağı bu kadar olur, eşim notu koymayı unutmuş şimdi cebimden çıktı diyo te Allahım yaa
heee joker verdinmi kız
olsun çocuğun var. anca olur.
kurbanında anlayışlı olur
beğenirimCidden çocuk el kol bağlıyor günde 2 kere uykusu var araba yok kargo çarşıda falan, inşallah beğenir
heee joker verdinmi kız
Aa bu ne baskı ayol.vermiyorum işte hıh bekleyin. ne zaman verdiğimi de vereceğimi de söylemeyeceğim. 15ine kadar vaktimiz var hadi bakalım. El mi yaman bey mi
15 ne kadar beklemekte ne yahuAa bu ne baskı ayol.vermiyorum işte hıh bekleyin. ne zaman verdiğimi de vereceğimi de söylemeyeceğim. 15ine kadar vaktimiz var hadi bakalım. El mi yaman bey mi
Ayy fazlaca salakmis desene....Size bir anımı anlatayım.
Tatlı bir arkadaşla özelden konuşuyoruz. Muhabbet arasında dedim ki, sevgili arkadaşım kime alıyorsun. X'e alıyorum dedi.
Hımm e ona ben alıyorum dedim.
...
Bu sevgili arkadaş zort oldu tabi. Defol Jooker falan diyor. Yeme beni diyor. İnanamıyor tabi salladığı ismin benim kurbanım olduğuna. İstemeden bana alcağını çaktırmış oldu.
Kendisini beni kandırmak için, onca isim arasından DOĞRU olanı seçtiği için canıgönülden tebrik ediyor sevgilerimi sunuyorum.
Kim olduğunu söylemeyeceğim o kendini biliyor. Ahahahah.
Kimi istemiyon kız
benmiyim o istemediğin
hepimizi merakta bıraktın
Ay nasıl rahatladım anlatamicimm...Siz değilsiniz
Benmiyim yoksa istemedigin...Bana kim yolluyo yaÇok merak ediyorum artık açıklayın
Siz değilsiniz
evet evet bendeAy nasıl rahatladım anlatamicimm...