Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Size bir anımı anlatayım.

Tatlı bir arkadaşla özelden konuşuyoruz. Muhabbet arasında dedim ki, sevgili arkadaşım kime alıyorsun. X'e alıyorum dedi.
Hımm e ona ben alıyorum dedim.
...
Bu sevgili arkadaş zort oldu tabi. Defol Jooker falan diyor. Yeme beni diyor. İnanamıyor tabi salladığı ismin benim kurbanım olduğuna. İstemeden bana alcağını çaktırmış oldu.
Kendisini beni kandırmak için, onca isim arasından DOĞRU olanı seçtiği için canıgönülden tebrik ediyor sevgilerimi sunuyorum.
Kim olduğunu söylemeyeceğim o kendini biliyor. Ahahahah.

hahahaahahahahahahahahahahahahhahahahahah
yarıldımmmm

Ben hediye kutusu bulamadım Batman'da yaa, küçük kutular vardı ama aldıklarım sığmazdı,istediğim gibi olmadı
bende kutuyla yollamadım valla kurbanım kusuruma bakmasın

kargo poşetine koydum çünki geçen bir kitap yolladım 18,00 tl tuttu yazık günahh
şirket adından indirimli yolluyorum
bir hediye fazla koydum kargo yicene kurbanım yesin

Bana da eşim kutu getirdi olmaz diye başının etini yedim oturdu yapışkanlı kağıtları kapladı onu falan, öğlen eve gelmiş bulundu eline tutuşturdum hemen

oha 4 ayak üstüne mi düşmüş nedir buna

Bana kim yolluyo ya Çok merak ediyorum artık açıklayın
Tek istemediğim bir kişi var . İnşallah o değildir.

Kimi istemiyon kız

Vay arkadaş erkeğin yapacağı bu kadar olur, eşim notu koymayı unutmuş şimdi cebimden çıktı diyo te Allahım yaa

Ahahhaha belki daha kargolamamışlardır bir arayıp sorsanız. Olmazsa hediye ulaştıgı gun fotosunu cekip atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…