- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
oha pahalıda
hoş geldin bacımmmkızlaarr! ben geldiim
neeeeeeşiii, onu bunu bırakın hamileyim beeenn
şiii, onu bunu bırakın hamileyim beeenn
ohooooo hadı hayırlıısı olsunhenüz keseyi görmedik, ama akiam test yaptım pozitif, şimdi kanda baktırdım oda yüksek ama çok yeniymiş kese yok daha :))
şiii, onu bunu bırakın hamileyim beeenn
lannnnnnnn daha dün dua ettim size bu ne hızzzzzhenüz keseyi görmedik, ama akiam test yaptım pozitif, şimdi kanda baktırdım oda yüksek ama çok yeniymiş kese yok daha :))
çok çok sevindim sare harika haber,sağlıkla kucağına al inşallah..henüz keseyi görmedik, ama akiam test yaptım pozitif, şimdi kanda baktırdım oda yüksek ama çok yeniymiş kese yok daha :))
amannnnn amann ben almayımçok çok sevindim sare harika haber,sağlıkla kucağına al inşallah..
topik uğurlu geldi bak...diğerleri bilir bizim geyik topiği uğurluydu gelen gebe kaldı,bu da öyle olduysa dmeek
kızlar sağolun allah razı olsun, 1 yıldır olmuyordu, dün akşam zumbaya gidicektim kurt düştü içime gitmeden bi test yapayım dedim ama umudum yoktu meğer hamileymişimm :)))) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
çok çok sevindim sare harika haber,sağlıkla kucağına al inşallah..
topik uğurlu geldi bak...diğerleri bilir bizim geyik topiği uğurluydu gelen gebe kaldı,bu da öyle olduysa dmeek