yılbaşı çekilişi sonrası sohbet delisi hanımların sayfası

hadi kızlarrr diğer topiğeee daha kapanamadı orası sevgiye haksızlık etmeyelimmm...

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar
öncelikle konumuz hayırlı olsun bu konuyu açan arkadaşımıza çk teşekkür ederim çünkü ben yılbaşı topiğindeki bütün kızları çk sevdim sohbetimiz hep sürsün inş

HATUNLAR BENİ UNUTMAYIN BENDE SİZİNLEYİM SİZLERİ ÇOK SEVDİM YAAA MSN ADRESİMİ VERSEM SAKINCASI OLURMU ORDA KONUŞURUUZ OLURMU CANLARIM ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
UMUTCUM HAYIRLISI OLSUN TATLIM İNŞALLH TEZ ZAMNDA İKİMİZDE KAVUŞURUZ BEBİŞLERE

hatunlar yılbaşı çekilişi bittikten sonra büyük ihtimal o topik kapanacak bu yüzden buradan devam edelim

Evet haklısınız bahsettiğiniz topic güncelliği sona erdiği için kapanacaktır..Bu sebeple de bu konunuz Geyik başlığına taşınmıştır..

Güzel sohbetler diliyorum..

özelden at tatlım adresini ben eklerim

kızlar nerdesiniz yaa nerde o eski günler 10 15 kişinin konuya aynı anda yazdıgı günler

hoşgeldin sevocan:)

iyi diyelim iyi olalım nissancım sn nasılsın

cannnlarrr geldim ama geç geldim sanırım kimsecikler kalmamış yılbaşından sonra yazışıcaz bu sayfadan dedik karar aldık 3-5 kişi kalmışız cidden nerede o eski 15kişilik sohbetlerimiz...

slm kızlar nasılsınız daha herkes yılbaşı etkisinde galiba ve diğer topik devam ediyor ya ondan geliba kimse uğramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…