yılbaşı çekilişi sonrası sohbet delisi hanımların sayfası

hadi kızlarrr diğer topiğeee daha kapanamadı orası sevgiye haksızlık etmeyelimmm...

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar:KK69:
öncelikle konumuz hayırlı olsun bu konuyu açan arkadaşımıza çk teşekkür ederim çünkü ben yılbaşı topiğindeki bütün kızları çk sevdim sohbetimiz hep sürsün inş:KK61:

HATUNLAR BENİ UNUTMAYIN BENDE SİZİNLEYİM SİZLERİ ÇOK SEVDİM YAAA MSN ADRESİMİ VERSEM SAKINCASI OLURMU ORDA KONUŞURUUZ OLURMU CANLARIM ÖPÜYORUM HEPİNİZİ:KK69::KK54::KK54::KK54:
UMUTCUM HAYIRLISI OLSUN TATLIM İNŞALLH TEZ ZAMNDA İKİMİZDE KAVUŞURUZ:KK71::KK71::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: BEBİŞLERE

hatunlar yılbaşı çekilişi bittikten sonra büyük ihtimal o topik kapanacak bu yüzden buradan devam edelim:KK70:

Evet haklısınız bahsettiğiniz topic güncelliği sona erdiği için kapanacaktır..Bu sebeple de bu konunuz Geyik başlığına taşınmıştır..

Güzel sohbetler diliyorum..:KK34:

HATUNLAR BENİ UNUTMAYIN BENDE SİZİNLEYİM SİZLERİ ÇOK SEVDİM YAAA MSN ADRESİMİ VERSEM SAKINCASI OLURMU ORDA KONUŞURUUZ OLURMU CANLARIM ÖPÜYORUM HEPİNİZİ:KK69::KK54::KK54::KK54:
UMUTCUM HAYIRLISI OLSUN TATLIM İNŞALLH TEZ ZAMNDA İKİMİZDE KAVUŞURUZ:KK71::KK71::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: BEBİŞLERE

özelden at tatlım adresini ben eklerim

kızlar nerdesiniz yaa nerde o eski günler 10 15 kişinin konuya aynı anda yazdıgı günler:KK3:

hoşgeldin sevocan:)

iyi diyelim iyi olalım nissancım sn nasılsın :nazar:

cannnlarrr geldim ama geç geldim sanırım kimsecikler kalmamış yılbaşından sonra yazışıcaz bu sayfadan dedik karar aldık 3-5 kişi kalmışız cidden nerede o eski 15kişilik sohbetlerimiz...

slm kızlar nasılsınız daha herkes yılbaşı etkisinde galiba ve diğer topik devam ediyor ya ondan geliba kimse uğramıyo

X