Yılbaşı çekilişi hakkında

yurt dışıda olur bence ya neden olmasınki? aynı şehirlerdekiler birbirine çıkarsa buluşup verelim hediyeleri o zaman :lepi: olmasada kargolarız artık

bende bende benide yazın kızlar ama corumlucadının dedigi dogru yollıycakalr katılsın ablama olayı anlattımda oda direk hadi sen aldın yolladın sana cıkan yollamazsa napcakasın dedi

ELif Canım Sen Tut Listeyi Uyar MI?
yada Bende Tutarım ama çekilişi falan sen yaparsın
Eğer ben yaparsam da ya bana Zoia yada Deriin çıkar çünkü :jeyyar: (mızıkçı smlie)

alıcam kız çıkarsan valla ama asortie'den ordakiler gerçek pırlantadan bile daha çok parlıyor kaydirigubbakcemile3

alıcam kız çıkarsan valla ama asortie'den ordakiler gerçek pırlantadan bile daha çok parlıyor kaydirigubbakcemile3

Onu diyorum ya Canım Avon şimdi bi tane tria yapmış 32 YTL ama yani Pırlanta gibi
Gerçi bak aklında olsun ben tria istemiyorum :roflol::roflol:
Canım Senin alırım demen yeterli almış kadar oldun bile ŞenizŞenizŞeniz​

Canım ya benı yanlış yazmısssınız Bebetom olacak cıcımopuyorumnanaktan

bende katılmak istiyorum..
ama insanlar isimlerini yazdırıp yn yattı çamur battı yaparlrsa ne olcak
bir taraf madr olur

Evet bende bu topiği başladığından beri takip ediyorumzemuszemus ve katılıp katılmama konusunda kararsızım arkadaşımal aynı şeyii düşünüyorum maddi tarafı fazla değil ama tek taraflı olupta bir tarafın hediyesi gelmezse en kötü tarafı hayal kırıklığı olur sanırımmafoldumben kendimizi o duruma koyupta düşünürsek eğer sanırım hak verirsiniz bana arkadaşalr buna bir çözüm olsa yada forumdanda birileri el atsda bu durumada tek taraflı üzücü durumlar ortaya çıkmasa çok daha eğlenceli ve adil olur o zaman benim fikrim budur.a.s.

X