Yılbaşı çekilişi hakkında

hadi ya gelip alii hee kaydirigubbakcemile2
yok ben gidim zahmet olmasın sırnaşık şey
uzakalra ne gönderiyosun diye sorarlar bizim meraklılar :nazar:

bayanlar ben dun hedıyemı yolladım gırıp bakamamıstım buraya
artık pek gıremıyorum kk ya :KK43:
umarım arkadasımın elıne ulasır ve begenır

demk ki sana da çıkmamışım
gelen giden bişi yok çünkü :KK43:
tüh ya

sokakta ne dolanıyon ya alışveriş merkezleri kapalı ve sıcak böçükk hihoyyyt

ayy önce köpek gezdiricem sonra onu eve bırakıp foruma gidicem haliyle de sokaklarda dolanmış olucam... ayy şimdiden dondu burnum :sinifsinif:

şaşkın ördek senii, aklın bi karış havada tebi ey gençlik -tatlicadiarzu-

isteğine bağlı sıpaydim
bende ptt ile göndericem hihoyyyt

yaa sorma ne gençlik ne gençlik... :1ninca:

bu arada ben de 21inde göndericem...bu saflıkla hediyeyi alıcam daha ; paketlicem ; kargoya vericem filan... ohoooo... ama neyseki şehirlerarası mesafe 4-5 saat bişi yoksa benim kurban seneye ancak alabilecekti... :kedi:

ben hediyeye karar verdim de paketini nasıl ypacağıma karar veremedim... sürekli depodan kurdeleler kaçırıyorum :)

o zaman yarın sabah işe gelirken ptt nin oralarda inerim servisten ve
sizler için ptt kargoyu da öğrenirim...
okey miii????

kızlar ptt en geç 4 günde evinize taslim ediliyor, ama çok uzaklarda dagın basında evi olanların uzayabilir 10unu bulmaz,benim yolladıklarım bana gelenler 2-3günde geldi hep,ptt baya geliştirmiş kendini özel postalardan farkı kalmadı,
ptt ye ne soracaksınız kızlar ben ögrenirim,Songül sen çok ugrastın zaten cnm çok yoruldun,sorulacak olan ne kızlar?

AHH BİTANEM ben götürürüm seni ne demek :nazar:
yaçasııııııııııııııınnn hihoyyyt
oradan çıkınca foruma da götürür müsün yolur yoluuur sırnaşık şey

o zaman yarın sabah işe gelirken ptt nin oralarda inerim servisten ve
sizler için ptt kargoyu da öğrenirim...
okey miii????

ablacım ne gerek var bu kadar yorulmana herkes pttnin internet sitesinden bu bilgileri alabilir
isteyen telefon eder öğrenir
sen yolunu değiştirme yeter bizler için yorulduğun

canlarım benim,merak etmeyin,
sabah öğrenir gelirim,birde sizlere yazarım,olar mı??
benim için sorun yok,amacımız sorunları ortadan kaldırmak,

kızlar ben ilçede oturdugum için süslü püslü hediye pakaetleri yok ne yazıkki ben hediyemin ikisini aldım dahada koyacagım arkadaşıma feda olsun

kızlar birde ben bu hafta sonundan sonra başka yere gidecegim adres değişikliği yapabilirmiyim bu hafta gönderilseydi güzel olacaktı neyse artık

kızlar birde ben bu hafta sonundan sonra başka yere gidecegim adres değişikliği yapabilirmiyim bu hafta gönderilseydi güzel olacaktı neyse artık

canım sana alacak arkadaşımıza ulaştım,
oda daha hediyesini alamamış ama sizin durumunuzu söyledim,
bu hafta yollamaya çalışacağım dedi...
merak etme hallederiz bir şekilde...Şeniz

kızlar bu günlerde benimde ikeada işim var.siz bayrampaşa ikeaya mı gidecek siniz?belki oralarda karşılaşırız .

ben hediye kutularımı tahtakaleden aldım.ikeadaki kutulara göre oldukça hesaplı..

X