Yılbaşı çekilişi hakkında

pekı hedıye krıterlerı nasıl yanı ne bılıyım dıyelımkı ben aldım karsımdakı kısı almadı hedıyeyı ne olcaaaaa

selin benim fikrimdi o bi kere taaam mı :dilcikar:
hemende üstüne yattın :roflol:

ben de onu diyorum işte fırsatçı bu selin çoook fırsatçı kaydirigubbakcemile3

pekı hedıye krıterlerı nasıl yanı ne bılıyım dıyelımkı ben aldım karsımdakı kısı almadı hedıyeyı ne olcaaaaa

canım şimdilik kriter yok... herkes bütçesine ve gönlüne göre alacak dedik...
bir aksilik olmadığı sürece birilerinin kendisine çıkan kişiye hediyesini göndermeyeceğini düşünmüyorum ben ...
belki pembe gözlğkler var gözümde ama yine de amaç küçücük mutluluklar yaratmak ve KK da kimsenin bunu kötüye kullaacağına inanmak istemem ben... opuyorumnanaktan

yurrdışından olan arkadaşlar varmı..
ayy bana türkiye içi çıkarsa çok memnun olurum....kargoya vercem parayı o arkadaşa daha güzel bi hediye almamk mantıklıdaa

yurtdışındakilerin ayrı yurtiçindekilerin ayrı seçilmesi çok mantıklı olmuş :lepi:
ben de az çok ne alacağımı düşündüm gibi opuyorumnanaktan

ya bısı dıcemde benım gozume takılan ama lıstede olmayan arkadaslar var onları neden eklemedınız anlamadım 1 masummasal 2 kazen tekrar su lıste gozden gecmelı arada msj atanlar var yanı bıde su yurtdısı yurt ıçı ayrı kurra cekılmesı daha guzel olur kargoya verılen paralarla daha guzel bı hedıye alınabılır ayhh heyecan yaptım yıne ayrıca tahmınıme gore hedıyeler ıç çamasırı olcak buda bnm ısıme gelır tabı hepımızınde :dance:

ne bılıyım ben hedıye gonderırım ama karsımdakı kısı gondermezse yada sallama amaclı garıp gurup bırsey atarsa pek mmunnun kalmam aslında ıstıyorum katılmayı ama bunlar aklıma gelıo

cunku bugune kadar hedıye oalylarında hep kazım yemısımdır :)

Neyse kizlar beni eklediyseniz ben gerio cekilcegim, cunku esimin dogum gununu kutlucam anca para oraya yeter, cunku esim daha yeni yeni calismaya basladi, araba kazasi yapmisti ramazandan bu yana yatiyordu, malum yeni daha aylik almadi, ozaman ben uzulerek cekiliyorum mafoldumben :KK43:

şimdi bişi dicem arkadaşlar diyelimki bende varım dedi.katıldı birine çıktı hediye aldı ama hediyesini göndermedi eeee..
:ecrin_bebek:

yani böle sorunlar çıkmıyor değilmi...

bu arada bende varım daha çok var ama olsun ...nasıl haberimiz olcak sürekli bu sayfayı kontrolmu etcez..

Neyse kizlar beni eklediyseniz ben gerio cekilcegim, cunku esimin dogum gununu kutlucam anca para oraya yeter, cunku esim daha yeni yeni calismaya basladi, araba kazasi yapmisti ramazandan bu yana yatiyordu, malum yeni daha aylik almadi, ozaman ben uzulerek cekiliyorum mafoldumben :KK43:

geçmiş olsun canım...seneye inşallah katılırsın o zaman... :teselli:

yani böle sorunlar çıkmıyor değilmi...

bu arada bende varım daha çok var ama olsun ...nasıl haberimiz olcak sürekli bu sayfayı kontrolmu etcez..

şimdi bişi dicem arkadaşlar diyelimki bende varım dedi.katıldı birine çıktı hediye aldı ama hediyesini göndermedi eeee..
:ecrin_bebek:

ben geçen sene katılmadım... yani aslında topiğe de hiç bakmamıştım...
ama memnun kalınmış ki tekrar yapılıyor...

ben açıkçası bu kadar karamsar olmayacağım... sonuçta sen bana çıkıyorsan ben sana çıkmayacağım... değil mi ? bak bu konudan emin değilim ama öyle olmalı ...

ben x kişisine alacağım y kişisi de bana alacak... y kişisi bana almazsa kısmet ne yapayım... ben birinden hediye almak için katılmıyorum...tanımadığım x kişisine hediye göndereceğim fikri bile hoş benim için... zemuszemus

bu sayfayı sürekli takip edebilmen için de; yukarda seçenekler var ordan konuya abone ol dersen zaten aboneliklerinden yeni msj yazıldıkça takip edebilirsin... yerimseniben

kızlar ben de katılyorum çekilişe
ama bir önerim var çekilişi yapacak olan arkadaş bir anket eklese ve böylece hepimiz o anketi doldursak az çok hediye yollayacağmız kişi hakkında bilgi sahibi oluruz biz başka bir forumda öyle yapıyoruz çokda keyifli oluyor

mesela anket soruları
kaç bedensiniz
sevdiğini renkler
kaç yaşındasınız
çocugunuz var mı gibi

Günaydın,
Canım Anket oluşturmaya Gerek yok O detaylar herkezn profilinde yazıyor
Oldu ki X kişi çıktı 1-2 günde yaşantısını öğrenebilirim herhalde.
Tabi çok çok daha iyi tanıdığım birine hiç düşünmeden hediye alabilirim o ayrı .
Ama Önemli olan ufak tefek bişey işte. Mutlu olmak.

Songül Abla Haklısın aslında
Sonuçta Eklenen Kişilerin çoğu hep online insanlar
Bence Hiç düşünmemek L@zım Ne olursa olsun kimse böyle bi mızıkçılık yapabileceğini aklıma gelmiyor benimde

X