Yılbaşı çekilişi hakkında

hoşbulduk tramissu güle güle canım benim hediyeler eksik daha hafta sonu gelmek bilmedi sanki gıcıklığına hafta sonu bakıcam kalan hediyelere.

merhaba kızlar,iyi geceler...
ben de hediyemi aldım ama doğru seçim yapıp yapmadığım konusunda içim rahat değil mafoldumben
bana çıkan arkadaşın çocuğu var,çocuğa yönelik bir hediye almayı da düşünmüştüm aslında,sizce hangisi mutlu eder,karar veremiyorum bir türlü :bbo:

canım benim bana çıkan arkadaşında çocuğu var bende onun içinde ufak bi hediye ayarladım ama burda esas kişiye hediye alınması daha iyi olur fikrimce :hulya:

büyüdü yaaa yaramazlık peşinde koşuyor yetişemiyorum hızına dünde kolu çıktı gece gece hastaneye gittik dr yerine yerleştirdi şükür kırık değilmiş şimdide başımda bekliyor neyse ben kaçayım ufaktan a.s.
çok geçmiş olsun ablacım öp oğluşunu benim yerime kendine iyi bak iyi geceler

geçmişi okuyayım dedim ama kesmedi gözüm. burası ne bereketli bir topic oldu maşallah kızlar ya.. 1 günde 40 sayfa yazılmış kafamçokkarıştı Allah muhabbettimizi bozmasın

bu topigi takip etmek mümkün degil ya sayfalar dolmuş yine ..ben hediyei yarın alcam hafta sonu gelmesine sevindim valla havada güsel olur inşallah...ne alacagıma karar veremedim kocişimden yardım istedim akşam karar vercez bakalım....

kızlar bide ne sorcam size 2009 kk enleri seçilmio mu bu yıl haberiniz var mı ben baktım konu göremedim........

günaydın hatunlar,maşallah coşmuşuz yine :)) it gibi çalışan biri olarak sizlere yetişemiyor hatta her yazılanı okuyamıyorum malesef :KK43:

alındı mıkızlar hediyeler yada düşünüldümü..en zor benim işim valla ya ben öle görüyorum...

X