- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
sanırım ortak karar bu pacalı lastik kısımları fırfırlı toplu sipariş verelim kaydirigubbakcemile3
Bence de..Çok şekerler ama onlar yaopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım ortak karar bu pacalı lastik kısımları fırfırlı toplu sipariş verelim kaydirigubbakcemile3
bilmem ki
iyi bişey mi bu paçalı donzemuszemus
Bilmem hiç giymedim:roflol:
Ya ne bileyim filmlerde falan komiklik olsun diye giydiriyorlar ya hoşuma gidiyokaydirigubbakcemile3
şalvarın kısası mı oluyo bu :kedi:
siz bu kadar beğeniyosunuz madem ben de giyerim
gece yatarken falan kaydirigubbakcemile2
şalvarın kısası mı oluyo bu :kedi:
siz bu kadar beğeniyosunuz madem ben de giyerim
gece yatarken falan kaydirigubbakcemile2
kızlar bana don alcaksanız banada yatarlen giyebilceğim uzun paçalı don alın ama ben ciddi diyom rahat oluyor:tomato:
İnanmam ki ben böyle şeylere, ama elimde ip çok:hulya: Sana özel göndereyim benkaydirigubbakcemile3şey bide geçen gece saba tümerde bi kadın vardı bu medyum türü olanlardan.
yılbaşında kırmızı alıp vermenin bolluk bereket olduğunu anlatıyodu, mor renk de iyiymiş.
Bi dee kırmızı hediye verenin şansı da çok önemliymiş, yani iyi bi sene geçirdiyse, şanslı bi yılıysa ve sana kırmızı yada mor bi hediye alıyosa (iç çamaşırı gibi) o bolluk bereket sana da geçiyomuş.
Bu seneyi bolluk bereket içinde geçiren kim var şimdi aramızda, alsın kırmızı bi yumak ip hepimize birer metre yollasın :icecream:
kızlar bana don alcaksanız banada yatarlen giyebilceğim uzun paçalı don alın ama ben ciddi diyom rahat oluyor:tomato:
o zaman ben hediyelerimin arasına kırmızı hiçbirşey koymayayım tüm hayatımın en kötü yılıydı 2009 bitiyor diye çookk seviniyorum:teytey::teytey:
Şu halimize şükür ama 2009 yılında unutamayacağım bir olay yaşadım:gitme:
Çoğu ufak-tefek şeyler de cabası.:çok üzgünüm:
İnşaallah 2010 tüm Kadınlar Kulubü üyelerine sağlık, barış, huzur, mutluluk, aşk getirsin...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İnşaallah 2010 tüm Kadınlar Kulubü üyelerine sağlık, barış, huzur, mutluluk, aşk getirsin...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar benim alacagım kişi kırmızı tanga istemiş ama benim oturdugum yer küçük öle şeyler yok ne yazıkki ve ne alacagıma karar veremedim birde hastayım dışarıda çıkamıyorum