Yılbaşı çekilişi hakkında

ya ama 15 inde deniyodu neden bu kadar erkene alındıki ben hala tatildeyim istediğim zaman nete giremiyorum off ne kadarda heveslenmiştim

hahahayyy saka bee yanlış tıyo solermıyım zaten sayılı ızmırlıler sasıtmaca kıslarrr solememmlaelaelaelaelae

kanne sana özelden msj gelmedimi cekilişte kimin cıktıgı? cogunluk 15 i gec hediye secimi falan derken yetişmez dedi o yüzden erkene alınmıstı..sonra kura için son kez diye songül abla defalarca yazdı adınızı özelden yollayın kesin katılıyorum diye cok yazdı ...

amma sabırsıssınız yaa az kaldı ıste bugun ayın 8ı bekleyın bırazdaha o gun gelene kadar takıp edıcez ıste tek tek ben kurbanımı fazla tanımıyorum ıstanbulda olmadıgı kesın bıde benden kucuk bıde cok guzel bı hatun bukadar yeterlımı:))))))))

ya ama 15 inde deniyodu neden bu kadar erkene alındıki ben hala tatildeyim istediğim zaman nete giremiyorum off ne kadarda heveslenmiştim

canım bir ara sitede sorun vardı...sorun devam ederse diye korkuldu...
hatta ben sana da arkadaşlar ulaşmaya çalıştı diye hatırlıyorum... :teselli:

hehe ,ben kurban oldugum kısıyı bulmak ıstemıyorum sadece bırsey dıyecektım :))

bu cumartesı gunu Izmır'de bulusma var,eger sızın kurbanınız da bulusmaya gıderse tabı ki,
bulusma fotolarına bakın belkı bır fıkrınız olur dıyecektım :))

kız kısa saclıdır toka alırsınız kullanamaz ,hiç degilse kolye alırsınız ,

yada bedenını az cok anlarsınız :)

nasıl fikir ama alkisalkisalkis

hehe ,ben kurban oldugum kısıyı bulmak ıstemıyorum sadece bırsey dıyecektım :))

bu cumartesı gunu Izmır'de bulusma var,eger sızın kurbanınız da bulusmaya gıderse tabı ki,
bulusma fotolarına bakın belkı bır fıkrınız olur dıyecektım :))

kız kısa saclıdır toka alırsınız kullanamaz ,hiç degilse kolye alırsınız ,

yada bedenını az cok anlarsınız :)

nasıl fikir ama alkisalkisalkis

guzel fıkır ama neyseee solememmmmmm:roflol:

hiç farketmez :KK70:
hepsini severim
yalnızz çilek reçeli yaptığın zaman artık seneye ben ondan da istiyorm
ayy ne görgüsüz bi insanım dimi -tatlicadiarzu-

yalnız citoll varya bizim kurbanlar senin hediyeleri okudular ya bizimkileri beğenmezler artıkın

çilek miiii :asigim: bende görgüsüz olabilerr miyim kaydirigubbakcemile3

valla bacım o hiç aklıma gelmedi :roflol::roflol:
çeyizciden aldım tek tek her renk üzeine işlemişler
ben beyaz üzerine kahve tonları ( boncuk)
aldım hoşuma gitti ama
tüh ne yapsakki :1no2:

ya ne bilim ben doldurdum ama sonuçta
herkes kendine göre madid manevi içinden geleni yapıcak
bende 2 şey zaten elimde var diger ikiside öle pahalı deyil
bi salon masa örtüsüne para verdim onuda pasaklım aklımı karıştırdı yaa
napsamki

karışmasın noluuur ben sadece o an aklıma gelen fikrimi söledim
kafanı karıştırmak değildi niyetim nolur yaa karışmasın kafan ağlarım valla mafoldumben

sen onu beğenip almışsın o senin hediyen ben çenemi tutamadım bakma sen bana :gitme:

bence tek masa örtüsü yeterli tabi sen bilirsin
eğer takım olarak isterse seninle irtibata geçip takımını isteyebilir

hmm bende böle düşündüm ama kafasını karıştırdım hatunun yaa :gitme:

çitolum kurbanın bensemdelikafaduldendelikafadulden tek masa örtüsü kullanırım salonda söliyimdelikafadulden hani için rahat olsun diye şettimdi...benim gibi başka parça kullanmayanlarda vardır illaki..

yaaa evet olabilir tabii ki :lepi:

aman takıma gerek yok bence citol cümm :) tek örtüde olur kafan karışmasın.
kız pasaklıı sen evde takmmı kullanıyon :)
organik çilek reçelinden seneye bende istiyorum bananeee :)

evet derinim takım benim salondaki, bi orta sehpamın üzerinde kare bi örtüm var, bi yemek masasının üzerinde ince uzun bi örtü var, iki de küçük kare örtü var biri konsolun üzerinde duruyor, biri zigon sehpalarımın üzerinde
çok sıkıldım onlardan ama annem çok hevesle almıştı değiştemedim hala mirmirmirmir

kanne sana özelden msj gelmedimi cekilişte kimin cıktıgı? cogunluk 15 i gec hediye secimi falan derken yetişmez dedi o yüzden erkene alınmıstı..sonra kura için son kez diye songül abla defalarca yazdı adınızı özelden yollayın kesin katılıyorum diye cok yazdı ...

ya mesaj gelmiş ama ben hala bayram tatilindeyim çekiliş 15 inde diede rahattım anca girebildim işte off hemde aklımda okeylemek vasdı şimdiye olmuş bitmiş olduğunu hiç düşünemedim ama yaa offffffffff
herneyse zaten bişeydede şansım yaver gitsin ağzıma edecem çok kötü oldum
herkese hayırlı olsun artık ne diyim

ama ^sı ne kız ,büyümeyenbebek ..

hiçç boşverr gızemlı olarak devam edelım deılmı bırazdaha heyecan olması daha ıyıı keske herkes kendı sehrıne cıksaydıda buluşmalar yapsaydık hedıyelerımızı ole verıp resım cektırseydık ama malesef olmuyor ıstee

ya mesaj gelmiş ama ben hala bayram tatilindeyim çekiliş 15 inde diede rahattım anca girebildim işte off hemde aklımda okeylemek vasdı şimdiye olmuş bitmiş olduğunu hiç düşünemedim ama yaa offffffffff
herneyse zaten bişeydede şansım yaver gitsin ağzıma edecem çok kötü oldum
herkese hayırlı olsun artık ne diyim

uzulme canım senın gıbı bı kac kısı daha sızde onlarla yapın cekılışı yılbası ıcın kendını tanıtta yazan arkadaslar bu heyecanı sızde yasayın derım ben

evet ya ben diğer topicte de söyledim
sonradan çekilişe katılmak isteyenler arasında da bi çekiliş yapsak onlarda bize dahil olsa ne güzel olur
ben seve seve yardımcı olurum

evet derinim takım benim salondaki, bi orta sehpamın üzerinde kare bi örtüm var, bi yemek masasının üzerinde ince uzun bi örtü var, iki de küçük kare örtü var biri konsolun üzerinde duruyor, biri zigon sehpalarımın üzerinde
çok sıkıldım onlardan ama annem çok hevesle almıştı değiştemedim hala mirmirmirmir[/QUOTE]

vay beeeeee benimkiler dolapta duruyor, ne yıkamaya, ne ütülemeye, nede kullanmaya vaktim olmuyor :çok üzgünüm:

tühhh
nasıl verdim bilemeden o tüyoyu
şok oldum valla

:roflol: :roflol: :roflol:
ben olmadığım için araştırmadım :nazar:

ha bu arada saçım kısa ha toka neyim almayın -tatlicadiarzu-
profilimde albümüm var resimlerime bakabilirsiniz :1rolleyes:

X