Yılbaşı çekilişi hakkında

ben karar verdim alması kaldı..gönderim tarihi belli olsun diye bekliyorum gerci haftasonundan önce alamam benim işten cıktıgımda dükkanlar genelde kapanıyr:KK43:(

of of bende karar veremedim daha hediye konusunda mafoldumben
göndereceğim arkadaşımda çok beğensiin istiyorum ama bakiim beğenir inş.

tanımadığın birine hediye seçmek çok zor ama ben zaten en başından beri kafamda bişiler tasarlamıştım
şöle bişi alırım falan diye
o yüzden gidip gezmem yeterli oldu aldım hemen :lepi:

günaydın hatunlar :)
benim azçok belli alacağım şeyler :) çok sevdiğim bir şehre gidecek üstelik :)

günaydın kızlar bugun iş başı yaomıs bulunuyorum iznim btti
bakalım ben ne alıcam ne gmndereceğimde bellı gibi hafta sonu gidip alıcam...

ewet aslında kime gidice bilinmedigi için
sölenebilir
herkese fikir olmuş olur.
eger hülyacm onay verirse ben başlayabilirim
ne aldıgımı ve ne yaptıgımı söleyerek

hülya demişim düzeltiyorum songul dicektim :KK70:
ee o zaman ben anlatayım ne aldıgımıı

kimler ne aldı onu yazabilirler mi
fikir olsun hediye almayanlara mafoldumben

ben de dün arkadaşımla dolaştım şöyle bir göz attım dükkanlara ama daha tam olarak karar veremedim:sm_confused: ikizler burcu olmak zor hakketen yaakannehir

salon masası için incikli boncuklu işlemeli örtü aldım
mutfak önlügü aldım ( hoşuma gitti )
mutfak masası için kumaş satın aldım kenarlarını kendim makinada dikicem ( el emegi olsun kendimden diye şeyettirdim :KK70:)
buzdolabı süsü ördüm elimde ( örgüyüde sevmem hiç )
yazın bahçemden topladıgım vişnelerden yaptıgım reçelden koydum bide

bayanlar hiçbirbaşlığa uymayan konular bölümüne yılbaşında kanka olanlar diye bir konu açılmış..
konu sahibi Chevi,çok da güzel olmuş ama ben o konuyu Geyik bölümüne taşıdım ki,
rahat rahat geyik yapın diye...
ee hayrlı olsun bakalım...

günaydın kızlar...

ben de çekiliş yapılmadan önce düşünmüştüm seçenekleri... evliyse ; çocuğu varsa ; bekarsa ; çalışıyorsa şeklinde alternatifleri belirlemiştim...en azından nerelere bakacağımı belirlemiştim...

pazar günü bir araştırma yaptım birkaç şey beğendim ama araştırmalarım devam edecek... içime sinmesini istiyorum...

ben de hediyenin paketinin resmini çekebilirim belki... ama hediyenin ne olduğunu söylemek istemiyorum :)

citol .ördün mü kız ..

ben de öreyım dedım sana ya ,baslamadım bıle ,büyük bir ihtimalle öremem zati :sinifsinif:

X